AcasăRecomandariSimona Halep, pe 2 in topul veniturilor din 2015!

Simona Halep, pe 2 in topul veniturilor din 2015!

A doua jucatoare a lumii a avut un 2015 excelent din punct de vedere al castigurilor. Financiar, a fost cel mai bun an din cariera Simonei Halep.

Halep a facut avere din tenis

Romanca a cucerit trei turnee in acest sezon. S-a impus la Shenzen, Dubai si Indian Wells si a mai disputat finale la Toronto si Cincinnati, plus o semifinala la US Open. Toate aceste rezultate i-au adus Simonei castiguri totale de 4.568.127 de dolari, conform statisticii tinute ed WTA.
Halep ocupa locul 2 intr-un clasament general al castigurilor din tenis pe anul 2015. Liderul detasat al ierarhiei feminine este americanca Serena Williams, care si-a trecut in palmares trei turnee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros si Wimbledon). Cu 10.582.642 dolari in cont, Serena a fost aproape sa egaleze recordul all-time al castigurilor, stabilit tot de ea, in 2013: 12.385.572 de dolari! Podiumul este completat de Garbine Muguruza (4.498.308 dolari). In ordine, urmeaza Agnieszka Radwanska (invingatoare la Turneul Campioanelor), Flavia Pennetta (a cucerit titlul la US Open), Maria Sharapova, Petra Kvitova, Lucie Safarova, Venus Williams si Roberta Vinci.
In intreaga cariera, Simona Halep a castigat din tenis aproximativ 11 milioane de dolari.

Ele sunt cele mai sexy jucatoare de tenis din lume

Sarboaica Ana Ivanovici a fost desemnata cea mai sexy jucatoare de tenis din lume, cu 24% din voturile exprimate pe un site de profil. Iubita neamtului Bastian Schweinsteiger (se va muta in Anglia, pentru a fi alaturi de logodnicul ei) a invins-o „la mustata” pe rusoaica Maria Sarapova (21% din voturi). Pe 3 s-a situat canadianca Eugenie Bouchard (19%). In Top 10 au mai intrat Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Serena Williams, Petra Kvitova si Simona Halep.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger