AcasăRecomandariSimona Halep, parasita

Simona Halep, parasita

Si-a pus sperantele ca va fi pregatita gratuit de unul dintre cei mai valorosi antrenori din lume, dar planurile ii sunt spulberate.

Australianul Darren Cahill a anuntat ca Adidas va inchide, la 31 decembrie, programul de dezvoltare a carierei jucatorilor de tenis, in care era inclusa si Simona Halep.

„Din pacate, Player Development Program nu va continua dupa 31 decembrie 2015. A fost o placere sa lucrez cu atatia jucatori talentati si dedicati in ultimii sapte ani, prin PDP”, a scris Cahill, pe Twitter.

Simona Halep colaboreaza cu australianul Darren Cahill, din luna martie, fiind un antrenor platit si pus la dispozitia ei de Adidas.

Player Development Program a fost lansat in 2003, in SUA, si le-a permis jucatorilor sponsorizati de compania germana sa se antreneze alaturi de tehnicieni valorosi, precum Stefan Edberg, Tony Pickard, Carl Hogeskog, Sven Groeneveld, Andre Agassi si Stefi Graf sau sa se pregateasca fizic alaturi de renumitul antrenor de fitness Gil Reyes.

De-a lungul timpului, au facut parte din acest program, care are baza la Las Vegas, sportivi ca Ana Ivanovici, Andrea Petkovici, Daniela Hantuchova, Marcos Baghdatis, Fernando Verdasco si Simona Halep.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.034 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger