AcasăSPORTSimona Halep paraseste Wimbledon 2016 in sferturi, invinsa de Kerber

Simona Halep paraseste Wimbledon 2016 in sferturi, invinsa de Kerber

Simona a fost eliminata de la Wimbledon 2016, cel de-al treilea Grand Slam al anului, chiar de sportiva clasata cu un loc inaintea ei in ierarhia WTA.

Halep a pierdut infruntarea contra nemtoaicei Angelique Kerber, un meci din care nu au lipsit fazele spectaculoase, aplaudate de spectatorii prezenti pe Arena Centrala de la Wimbledon. Daca deunazi a reusit sa-si revina spectaculos, dupa ce pierduse primul set, la tie-break, in infruntarea cu americanca Madison Keys, lucrurile nu au mai stat la fel si marti, in infruntarea din „sferturi”.

 

Kerber (locul 4 WTA) a castigat primul set la 40 de minute de la inceputul meciului, punctand decisiv pentru 7-5. In setul 2, nemtoaica a condus 2-1, Simona si-a castigat serviciul, egaland situatia, insa apoi Kerber a castigat doua puncte la rand, facand si un break. Dupa o ora si 6 minute de la debutul intalnirii, Halep reuseste si ea sa puncteze pe serviciul adversarei sale, reducand diferenta aratata de tabela de scor, la 3-4. Din pacate, insa, Simona nu si-a regasit ritmul, iar adversara sa a adus scorul la 3-5, pentru ca apoi sa serveasca pentru castigarea meciului.

Halep a facut break, mentinandu-se in joc, la o ora si 14 minute de la inceputul infruntarii. Simona a punctat din nou, egaland scorul la 5, in setul secund. Nemtoaica a castigat urmatorul punct, dupa 81 de minute de joc. Constanteanca a urmat la serviciu si a egalat din nou situatia, ajungandu-se ca setul sa fie decis la tie-break. Din pacate pentru romanca si pentru fanii ei, Angelique Kerber a ajuns prima la 7, in timp ce Simona a punctat doar de doua ori in tie-break. La finele meciului de 90 de minute, tabela a aratat urmatorul scor – Halep- Kerber: 5-7, 6-7.

foto: facebook.com/simonahalep

author avatar
Cristina Stefan
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger