AcasăSPORTSimona Halep, OUT de la China Open. Romanca, eliminata in optimi de...

Simona Halep, OUT de la China Open. Romanca, eliminata in optimi de o chinezoaica

Planurile romancei de a ajunge cat mai departe in cadrul turneului de la Beijing au fost naruite chiar de catre o reprezentanta a tarii gazda a competitiei.

Cea care a eliminat-o pe Halep inca din faza opimilor turneului desfasurat in aceste zile in capitala Chinei este Shuai Zhang. O sportiva fara un palmares impresionant, dar in fata careia joi Simona nu a reusit sa puncteze nici macar o data, decisiv, in primul set, castigand doar trei game-uri, pe durata celor 58 de minute de joc. Totul in conditiile in care Halep a mai pierdut o data in fata chinezoaicei, in acest an, in debutul Australian Open.

Revenind la infruntarea din optimile editiei din acest an a turneului de la Beijing, va spunem ca la finele meciului, tabela a aratat scorul 6-0, 6-3, in favoarea lui Zhang, din cate figureaza pe site-ul oficial al competitiei. Ceea ce inseamna ca romanca pornita din postura de a patra favorita la castigarea turneului a fost „out” („chu”, intr-o pronuntie aproximativa, din chineza) de la China Open.

Sportiva in varsta de 27 de ani, clasata pe locul 36 WTA, merge, insa, mai departe la turneul de la Beijing.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger