AcasăSPORTSimona Halep, operata de urgenta la Miami

Simona Halep, operata de urgenta la Miami

Ajunsa pana in semifinalele turneului feminin de tenis de la Indian Wells, Simona Halep spera sa obtina macar acelasi rezultat si la Miami.

Totusi, programul de pregatire al sportivei noastre a fost intrerupt de un incident neplacut, Simona fiind obligata sa se opereze de urgenta in SUA.

Conform ring.ro, Simonei i-a fost descoperita o unghie incarnata ce-i crea mari probleme la picior. Medicii au decis sa o opereze de urgenta si ramane de vazut in ce conditii se va prezenta la startul turneului de la Miami.

Simona ar trebui sa joace vineri seara, in turul al doilea al turneului de 5,4 milioane de dolari cu Casey Dellacqua (Australia), jucatoare care a trecut, in runda inaugurala, cu 6-3, 6-2, de elvetianca Stefanie Voegele.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, chiar la Indian Wells, iar Simona s-a impus fara probleme, scor 6-2, 6-2.

Joi seara intra in concurs Sorana Cirstea, cealalta reprezentanta a Romaniei calificata direct in turul al doilea. Aceasta o va intalni pe bulgaroaica Tvetana Pironkova.

author avatar
Cristi Ionita
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger