AcasăRecomandariSimona Halep nu da familia pe tenis

Simona Halep nu da familia pe tenis

Este practic cea mai buna sportiva din Romania, sau macar cea mai mediatizata, dar constanteanca nu-si pierde capul de pe umeri si stie ce vrea de la viata.

Simona a castigat opt turnee pana acum

Simona Halep se afla intr-o binemeritata vacanta, dupa ce a incheiat un nou sezon fabulos. A jucat finala la Roland Garros si la Turneul Campioanelor si ocupa locul 3 mondial, o pozitie la care nici nu se gandea in urma cu doi ani. Cei mai multi dintre oamenii de tenis sustin ca sportiva noastra reprezinta viitorul acestui sport, dar, la 23 de ani, Halep stie deja cand se va retrage din activitate. „Mai joc pana la 28, cel mult 30 de ani. Vreau copii, vreau o familie si nu as putea sa impac acest aspect cu sportul”, a declarat Simona Halep. Raspunsul este oarecum surprinzator daca ne gandim ca Serena Williams si Roger Federer domina tenisul mondial, desi sunt trecuti bine de 30 de ani. Insa constanteanca noastra, precum o machidoanca adevarata, nu iese din cuvantul parintilor si isi doreste foarte mult sa puna in practica invatamintele mamei sale. „Mama mi-a spus mereu sa am bun simt. Sa fiu om inainte de a fi sportiv.

Constanteanca nu a reusit sa se adapteze la modul de lucru al antrenorului Wim Fissette

Isi doreste foarte mult sa am o familie frumoasa si fericita si sunt de acord cu ea”, a spus Simona Halep. Pana atunci, insa, tenismena este convinsa ca mai are multe meciuri si turnee de castigat, dar nu este convinsa ca poate sa ajunga si locul 1 mondial „in conditiile in care tenisul este dominat de jucatoare de forta precum Serena Williams sau Maria Sarapova”.

Despartirea de Fissette, pusa pe seama mentalitatii

Intr-un acces de sinceritate, Simona recunoaste ca despartirea de antrenorul belgian Wim Fissette nu s-a facut in cele mai bune conditii. Romanca l-a informat pe tehnician, prin intermediul unui mesaj scris, ca vrea sa intrerupa colaborarea cu el, iar Fissette nu i-a mai dat niciun raspuns. Sportiva noastra pune ruptura pe seama diferentei de mentalitate. „Eu am lucrat pana acum numai cu antrenori romani si mi-a fost greu sa lucrez cu cineva care are o alta viziune asupra vietii. Ii multumesc pentru acest sezon, dar noul meu antrenor va fi un roman. Ma simt cel mai bine cand sunt pe aceeasi lungime de unda cu tehnicianul meu”, a afirmat Simona Halep. Apropiatii acesteia sustin ca nici tehnicianul belgian nu-si mai dorea sa continue colaborarea, fiind mai degraba interesat pentru o vacanta prelungita alaturi de familie.

author avatar
Cristi Ionita
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger