AcasăSPORTSimona Halep, noul numar 1 mondial! Victoria care i-a implinit cel mai...

Simona Halep, noul numar 1 mondial! Victoria care i-a implinit cel mai mare vis!

Simona merge in sferturi, dupa un meci de clasa pe Arena Pietrangeli.

Zi foarte speciala pentru Simona Halep. Romanca si-a vazut implinita cea mai mare dorinta – aceea de a urca pe prima treapta a podiumului mondial!

Are toate motivele sa zambeasca: e regina lumii la tenis!

Se poate vorbi despre cea mai importanta calificare intr-o finala din cariera Simonei, avand in vedere ca dupa victoria contra Jelenei Ostapenko, Halep va deveni prima romanca ajunsa in postura de campioana a lumii in sportul alb.

Sustinuta din tribuna de Andrei Pavel, dar si de un suporter care i-a strigat constant numele pe parcursul celor 75 de minute de joc, incurajand-o cu toata puterea, Simona a jucat cu incredere, a servit bine, a avut 5 asi, inclusiv unul pe serviciul doi, a alergat mult si a meritat din plin victoria in semifinala de sambata, contra letonei aflate pe locul 8 in clasament. Tabela a aratat 6-2, 6-4 pentru Halep, dupa victoria de sambata, romanca urmand sa joace finala, la actuala editie a China Open.

E de mentionat ca, desi turneul continua, chinezii i-au organizat o ceremonie deosebita Simonei Halep, tocmai pentru a marca in mod deosebit ascensiunea ei pe locul 1 WTA, urcare ce se va oficializa luni. Astfel ca romanca a primit, simbolic, un numar 1 realizat din trandafiri rosii, cu care s-a pozat fericita.

author avatar
Cristina Stefan
259 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger