AcasăSPORTSimona Halep, locul 10 WTA si 175.000 de euro in cont

Simona Halep, locul 10 WTA si 175.000 de euro in cont

Simona Halep nu a mai lovit mingea atat de bine si in „sfertul” cu Cibulkova

Simona Halep, cap de serie numarul 11, a fost invinsa, ieri, de Dominika Cibulkova (Slovacia), a 20-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-0, in sferturi de finala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep nu a mai lovit mingea atat de bine si in „sfertul” cu Cibulkova

Slovaca (24 de ani) s-a impus dupa o ora de joc si o va intalni in semifinale pe Agnieszka Radwanska (Polonia), cea care ieri a eliminat-o din competitie pe Victoria Azarenka (Belarus), a doua favorita a turneului. Pentru performanta reusita la Melbourne, Halep va primi 175.000 de euro si 430 de puncte WTA, suficiente pentru a urca pe locul 10 in clasament.
„Pur si simplu nu am putut juca astazi”, a comentat infrangerea Simona Halep. „Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla. Inainte de meci, am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut misca si nu am putut juca. Insa Dominika a jucat foarte bine, loveste puternic si se misca foarte mult. Pot spune ca s-a simtit si lipsa de experienta. Parca nu am pregatit meciul foarte bine, am fost lipsita de concentrare, nu m-am putut relaxa si nu m-am putut bucura de joc. Dar, trebuie sa fiu optimista si sa iau acest rezultat ca pe ceva bun. Ma gandesc ca voi mai avea sanse sa joc in sferturi la Grand Slam-uri. Trebuie sa muncesc mai mult, mult mai mult, asta e clar„, a completat Halep.
In privinta viitorului sau, constanteanca a precizat ca urmeaza sa se intalneasca, la turneul de la Paris, de saptamana viitore, cu antrenorul Wim Fissette, care a pregatit-o si pe Kim Clijsters, fost lider mondial: „Managerul meu a vorbit cu el, la Paris ne vom intalni pentru prima oara. Stiu ca a lucrat cu Kim Clijsters si Sabine Lisicki. Il voi cunoaste si vom vedea ce se va intampla”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger