AcasăSPORTSimona Halep le-a dat vestea cea mare fanilor: când revine la turneele...

Simona Halep le-a dat vestea cea mare fanilor: când revine la turneele de tenis! (VIDEO)

simona halepSimona Halep le-a dat vestea cea mare fanilor: când revine la turneele de tenis!

Simona Halep a anunţat, marţi, că va participa la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg Open, care va avea loc în perioada 20-26 iunie.

Sunt foarte bucurosă să vă anunţat că voi juca la prima ediţie a Bod Hamburg şi abia aştept să văd fanii în tribune. Ne vedem curând”, a anunţat Halep pe Facebook.

Simona Halep a ratat turneul de la Roland Garros din cauza unei accidentări suferite la turneul de la Roma. Ea a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, la 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber.

Simona Halep se antrenează pentru Wimbledon

Turneul de la Bad Homburg este de categoria WTA 250 şi va fi dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, fiind programat în perioada 20-26 iunie.

Al treilea turneu de Mare Şlem al anului, cel de la Wimbledon, în care Halep este campioana en titre (titlu câştigat în 2019; ediţia 2020 a fost anulată, n. red.), se va desfăşura între 28 iunie şi 10 iulie.

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat turneul de la Roland Garros.

author avatar
Andrei Ștefan
255 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasa tu, Hapleo, ca iti revii si tu La Anul si La Multi Ani, tu zgripturoaica koklita !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger