AcasăSPORTSimona Halep lasă România la greu! De unde a anunţat că se...

Simona Halep lasă România la greu! De unde a anunţat că se retrage

simona halepCe şanse are Simona Halep să scape de acuzele de dopaj. La ce tertipuri poate apela

Veşti proaste pentru echipa de Fed Cup a României: Simona Halep va juca în barajul de FED Cup cu Italia! Deşi, iniţal, anunţase ca va volua, numărul 3 WTA a decis, iată, să se retragă!

De ce s-a retras Simona Halep?

Din cauza accidentării de la umăr, care a forțat-o să se retragă și de la Miami, înaintea confruntării cu Anastastija Sevastova din turul trei, se pare că Simona Halep nu s-a putut antrena normal în ultima perioadă, astfel că prezența la barajul cu Italia a devenit imposibilă.

Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr.

Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită„, se arată în comunicatul Federației Române de Tenis.

Cine o va înlocui pe Simona Halep?

Monica Niculescu, noul căpitan al echipei de FED Cup a României a convocat-o pe Gabriela Ruse (166 WTA).

Astfel, echipa României pentru barajul cu Italia va fi formată din Patricia Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA), Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu) și Gabriela Ruse (166 WTA).

Cine face parte din echipa de Fed Cup a Italiei?

Italia se va deplasa în România cu un lot format din Martina Trevisan (99 WTA), Jasmine Paolini (103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (177 WTA) şi Bianca Turati (281 WTA).

author avatar
Andrei Ștefan