AcasăSPORTSimona Halep lasă România la greu! De unde a anunţat că se...

Simona Halep lasă România la greu! De unde a anunţat că se retrage

simona halepCe şanse are Simona Halep să scape de acuzele de dopaj. La ce tertipuri poate apela

Veşti proaste pentru echipa de Fed Cup a României: Simona Halep va juca în barajul de FED Cup cu Italia! Deşi, iniţal, anunţase ca va volua, numărul 3 WTA a decis, iată, să se retragă!

De ce s-a retras Simona Halep?

Din cauza accidentării de la umăr, care a forțat-o să se retragă și de la Miami, înaintea confruntării cu Anastastija Sevastova din turul trei, se pare că Simona Halep nu s-a putut antrena normal în ultima perioadă, astfel că prezența la barajul cu Italia a devenit imposibilă.

Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr.

Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită„, se arată în comunicatul Federației Române de Tenis.

Cine o va înlocui pe Simona Halep?

Monica Niculescu, noul căpitan al echipei de FED Cup a României a convocat-o pe Gabriela Ruse (166 WTA).

Astfel, echipa României pentru barajul cu Italia va fi formată din Patricia Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA), Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu) și Gabriela Ruse (166 WTA).

Cine face parte din echipa de Fed Cup a Italiei?

Italia se va deplasa în România cu un lot format din Martina Trevisan (99 WTA), Jasmine Paolini (103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (177 WTA) şi Bianca Turati (281 WTA).

author avatar
Andrei Ștefan
613 afisari

10 COMENTARII

  1. Nu o mai pupați în cur atât de mult că a început să-i placa. Și mai ales banii. Chiar nu va dați seama că o doare-n cot de România? Îi este rușine cu tara ei? De câte ori trebuie sa joace pentru România inventează ceva. Doar unde vrea ea, ca doar e vedeta. Se compara cu Hagi sau alți mari sportivi care jucau de drag și cu mândrie pen tru România? A devenit o mercenară. Dacă joaca pentru România e prea josnic pentru ea. Celelalte jucătoare de ce acceptă? Ar trebui pusa la punct, dar ce ce poti sa faci cu ziariști lingăi și fără personalitate.
    Va e rușine sa fiți patrioti? Nu ma miră.

  2. Haplea, tu imbuibata drakului, de cand asteptam momentul sa te felicitam in mod oficial si intr-un ziar !! 🙂 Bravo, tu imputita elitista, da-le un cap in gura la toti cei care nu te plac, da-i in ma-sa de ei, tu contezi numai, restul sunt numai statistici, nu ? 🙂 Toti rad de tine, idioata drakului !! 🙂 Naomi Osaka te bate si la ora 03.00 noaptea, asa de slaba esti la tenis, numai gura e de tine, tu increzuta cu IQ de 70, si canadianca romanca de Andreescu rade de tine, tu !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Multumim pentru circul pe care inca il produci, sa nu cumva sa te lasi de ea !! 🙂

  3. Care campioana ,ba insecta,,a primit cadou un titlu la Roland Garros fiindca nu au participat altele ,in rest numai eliminari in sferturi si semi plus ca se da eterna accidentata.Va agatati de ea ca inecatii de pai ca nu mai aveti altceva.Sportul romanesc nu mai exista asa cum nu mai exista nici Romania

    • Bai kit mascat, chiar esti pro st daca te mai întrebi. Credeam ca doar o faci pe pr ost ul, limb ist ule

    • Am gresit, esti un k k at ( că ca t) adică, ca probabil treb sa-ți traduc la cât de p r o s t esti, linge p z d ă ce esti

  4. O nesuferită, arogantă și nepatrioată. Ma cac pe banii ei. Voi care o lăudați va dă ceva? Sunteți rupți în cur de foame și va uitați la țăranca asta care vrea doar bani și faima și dacă se poate fără sa joace pt. România, numai pt. ea. Sunteți chiori, ca să nu zic idioți?

    • Maimutoiule, du te si linge te pe k o a e că de atata esti in stare. Habar n ai ce inseamna sa te sacrifici pt un vis, bă k k tu le! Du-te si linge o manea cu prune uscate și scobeste-ti giugelele din bă să năul ala je g os

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger