AcasăSPORTSimona Halep l-a uitat deja pe Toni Iuruc! În compania cui a...

Simona Halep l-a uitat deja pe Toni Iuruc! În compania cui a fost surprinsă sportiva noastră

Simona HalepSimona Halep, SABOTATĂ de duşmani la US Open? "Este posibilă și o contaminare"

Simona Halep, cea care a divorţat de Toni Iuruc la începutul lunii septembrie, încearcă să-şi refacă viaţa. Deocamdată, sportiva noastră îşi petrece timpul în compania prietenilor.

Drept dovadă, sportiva a luat parte la finalul săptămânii trecute la o întâlnire specială, cu foștii colegi de clasă.

Simona s-a distrat cu foştii colegi

Imagini de la evenimentul la care a luat parte Simona Halep au apărut pe rețelele sociale, cea mai bună descriere apărând pe contul de Instagram al lui Iulian Mitea, un cunoscut ”chef”.

”Ne-am întâlnit într-o locație intimă pentru a ne simți bine”, a precizat acesta, postând un filmuleț sugestiv cu distracția de care a avut parte și Simona Halep.

Halep, pe locul 9 WTA

Simona Halep se menţine pe locul 9, cu 3025 puncte, se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA dat publicităţii luni, în timp ce Ana Bogdan, semifinalistă la Palermo, a urcat 7 locuri şi este pe 46, cu 1077 puncte.

Irina Begu se menţine pe 33, cu 1454 puncte. Şi Sorana Cîrstea este în menţinere, pe 39, cu 1300 de puncte. Primele poziţii ale clasamentului sunt următoarele: 1. Iga Swiatek – 10180 de puncte, 2. Ons Jabeur – 4.885, 3. Anett Kontaveit – 4.010, 4. Paula Badosa – 3.934, 5. Arina Sabalenka – 3.470.

author avatar
Andrei Ștefan
3.023 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger