AcasăSPORTSimona Halep - Klaus Iohannis, cel mai asteptat meci de tenis din...

Simona Halep – Klaus Iohannis, cel mai asteptat meci de tenis din 2015

sursa foto: fanatik.ro

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, isi va masura fortele anul viitor, intr-un meci demonstrativ, tocmai cu noul presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis.

sursa foto: fanatik.ro

Cei doi vor evolua intr-un meci demonstrativ, la Sibiu, partida urmand a avea loc in primavara anului viitor. Scopul confruntarii este promovarea sportului in randul copiilor.

Organizatorul meciului este afaceristul Marius Vecerdea, apropiat al lui Klaus Iohannis si omul care a investit peste un milion de euro intr-o baza sportiva privata unde se desfasoara BRD Sibiu Challenger.

„Cu Simona am vorbit si mi-a spus ca accepta propunerea. Apoi am discutat si cu domnul presedinte Klaus Iohannis, chiar sambata trecuta. Si dansul a acceptat. Acum ramane sa vedem in functie de programul lor, in ce data vom planifica actiunea”, a spus Marius Vecerdea, pentru oradesibiu.ro.

Simona Halep si Klaus Iohannis s-ar putea intalni pe un teren de tenis si in februarie, la Galati, cand va evolua echipa Romaniei de Cupa Federatiei. Simona Halep i-a solicitat noului presedinte ales al Romaniei sa cante imnul alaturi de componentele echipei de Cupa Federatiei, iar Klaus Iohannis si-a dat acceptul.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger