AcasăSPORTSIMONA HALEP joaca in sferturi la Wimbledon, dupa ce a trecut de...

SIMONA HALEP joaca in sferturi la Wimbledon, dupa ce a trecut de Keys

„Optimile” de la Wimbledon i-au adus Simonei un adversar puternic, pe americanca Madison Keys, pe care reusit, insa, sa o invinga in meciul disputat luni dupa-amiaza pe terenul numarul 1 de la Wimbledon.

Constanteanca a pierdut la tie-break primul set, 6-7 (5-7), iar in setul secund, americanca a avut 2-0, insa Simona si-a revenit si, dupa 67 de minute, scorul arata 3-2 pentru romanca. Americanca clasata pe locul 9 in ierarhia mondiala si-a castigat serviciul, restabilind egalitatea la 3, insa Halep a punctat decisiv, intorcand soarta punctului dupa ce adversara asa a avut mai multe sanse de a face break. Asadar, a fost 4-3 pentru romanca aflata pe locul 5 WTA. Intre timp, sportiva din SUA a egalat din nou, insa Halep a punctat la randul ei, castigand pe propriul serviciu si inchizand game-ul cu un as. Scorul a ajuns apoi la 5-4 in decisiv, pentru ca Simona sa isi adjudece apoi setul care a  mentinut-o , practic, in meci.

Halep a castigat apoi primul punct, insa adversara sa nu s-a lasat mai prejos si a punctat pe serviciul sau. Simona a castigat apoi urmatorul game, astfel ca dupa o ora si 37 de minute avea 2-1 in setul 3. Dupa alte aproximativ 20 de minute, cnstanteanca in varsta de 24 de ani a mai castigat alte trei puncte. Astfel ca scorul in setul decisiv ajunsese la 5-2. Americanca a recuperat din diferenta, aducand scorul la 5-3, insa nu a mai putut amana prea mult inevitabilul. Simona a fost mai buna si a castigat meciul disputat in optimi, pe durata unei ore si 55 de minute. La finele infruntarii, tabela a aratat 6-7, 6-4, 6-3 pentru Halep.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger