AcasăSPORTSimona Halep joaca azi in sferturi, la Wimbledon!

Simona Halep joaca azi in sferturi, la Wimbledon!

Ajunsa pentru prima oara in cariera in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, Halep va intra pe teren, miercuri, pentru a-si juca sansa si a spera la o calificare in semifinalele celui de-al treilea Grand Slam din 2014.

Constanteanca aflata pe locul 3 mondial si a treia favorita la castigarea titlului la Wimbledon o va intalni pe nemtoaica Sabine Lisicki. Meciul ar trebui sa inceapa la ora 14, in cazul in care nu ploua. Daca o invinge pe Lisicki (locul 19 WTA), Halep va juca semifinala la Wimbledon 2014.

Marti, Simona a trecut lejer de Zarina Dias din Kazahstan, ocupanta pozitiei 72 in ierarhia mondiala, pe care a invins-o in doua seturi, 6-3, 6-0, dupa nici o ora de joc. Tot marti, adversara Simonei Halep din finala de la Roland Garros, Maria Sarapova, a fost eliminata, in optimile turneului de la Wimbledon, de nemtoaica Angelique Kerber. Aflata la acest moment pe locul 7 WTA, Kerber a trecut de castigatoarea turneului de Mare Slem de la Paris, rusoaica Sarapova, in trei seturi: 7-6, 4-6, 6-4, dupa aproximativ doua ore si jumatate de joc.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger