AcasăSPORTSimona Halep isi baga nasul in Cupa Federatiei

Simona Halep isi baga nasul in Cupa Federatiei

Simona Halep vrea sa le dea peste nas tuturor celor care au criticat-o

Renasc sperantele Romaniei pentru meciul cu Cehia, din sferturile de finala ale Cupei Federatiei: Simona Halep va juca la Cluj, constanteanca luand decizia sa isi amane operatia de deviatie de sept!

Simona Halep vrea sa le dea peste nas tuturor celor care au criticat-o

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a confimat ca Simona Halep va face parte din echipa Romaniei desemnata sa infrunte Cehia. Din cauza unei accidentari, Alexandra Dulgheru s-a retras, astfel ca partidele de simplu vor fi jucate de Halep si Irina Begu, in timp ce perechea Monica Niculescu – Andreea Mitu va avea misiunea sa intre pe teren pentru meciul de dublu.
La sosirea in tara dupa esecul de la Australian Open (eliminare in turul 1), Simona Halep s-a grabit sa anunte ca nu poate onora convocarea pentru Cupa Federatiei. A doua jucatoare a lumii isi programase o interventie chirurgicala la nas pentru finalul lunii ianuarie: „Sa joc la Fed Cup a insemnat si inseamna foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagita ca nu pot participa din nou alaturi de echipa”. Criticata inclusiv de legendarul Ilie Nastase, Simona s-a razgandit, vestea ca va fi prezenta la Cluj fiind confirmata inclusiv de Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei: „Ne bucura foarte mult faptul ca Simona Halep a decis sa joace in Cupa Federatiei. Am inteles ca a facut un tratament, si-a amanat operatia si este pregatita sa mearga cu noi la Cluj”. Echipa Cehiei, detinatoarea trofeului (!), este alcatuita din jucatoarele Petra Kvitova (locul 7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) si Denisa Allertova (66 WTA).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger