AcasăSPORTSimona Halep, învinsă de Serena Williams în „sferturi” la Australian Open -...

Simona Halep, învinsă de Serena Williams în „sferturi” la Australian Open – VIDEO

Simona Halep, învinsă de Serena Williams. Americanca e in semifinale la Australian Open - VIDEO (sursa foto: Simona Halep/Facebook)

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea titlului la Australian Open 2021, s-a oprit în sferturile actualei ediții, după ce a fost învinsă de Serena Williams, jucătoarea aflată pe locul 11 mondial, în două seturi.

O oră și 21 de minute a durat înfruntarea dintre Simona Halep și americanca Serena Williams, cele două foste lidere ale clasamentului mondial – WTA – care au luptat, marți, pentru a accede în semifinalele actualei ediții ale competiției găzduite de Australian.

La finele meciului dintre Serena Williams și Simona Halep, tabela a arătat următorul scor: 6-3, 6-3, iar americanca se pregătește deja de duelul contra japonezei Naomi Osaka. Jucătoarea aflată pe locul 3 WTA va fi adversara Serenei în semifinalele Australian Open 2021.

La precedenta ediție a primului Grand Slam al anului, românca aflată pe locul 2WTA s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Garbine Muguruza, din Spania.

author avatar
Cristina Stefan