AcasăSPORTSimona Halep, învinsă de Serena Williams în „sferturi” la Australian Open -...

Simona Halep, învinsă de Serena Williams în „sferturi” la Australian Open – VIDEO

Simona Halep, învinsă de Serena Williams. Americanca e in semifinale la Australian Open - VIDEO (sursa foto: Simona Halep/Facebook)

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea titlului la Australian Open 2021, s-a oprit în sferturile actualei ediții, după ce a fost învinsă de Serena Williams, jucătoarea aflată pe locul 11 mondial, în două seturi.

O oră și 21 de minute a durat înfruntarea dintre Simona Halep și americanca Serena Williams, cele două foste lidere ale clasamentului mondial – WTA – care au luptat, marți, pentru a accede în semifinalele actualei ediții ale competiției găzduite de Australian.

La finele meciului dintre Serena Williams și Simona Halep, tabela a arătat următorul scor: 6-3, 6-3, iar americanca se pregătește deja de duelul contra japonezei Naomi Osaka. Jucătoarea aflată pe locul 3 WTA va fi adversara Serenei în semifinalele Australian Open 2021.

La precedenta ediție a primului Grand Slam al anului, românca aflată pe locul 2WTA s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Garbine Muguruza, din Spania.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari

3 COMENTARII

  1. Simonica o sa tot decada ca decand nenea Iosif a aprobat trangenul in sport, tot mai multe domnisoare cu codita intre picioare o vor bate mar prin forta din masculinitate.

  2. Serena poate intra in ring cu Tayson cu atatea substante interzise in corp,dar reprezinta pe unchiul SAM si judecatori antidoping spun pas ,,,!

    • …Ce sa mai caute in ring cind cu ani in urma a petrecut in acelasi pat cu Tyson si sora-sa?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger