AcasăSPORTSimona Halep, in turul trei la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe...

Simona Halep, in turul trei la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Lesia Tsurenko

Romanca aflata pe locul trei in ierarhia mondiala demonstreaza ca poate juca bine atat pe zgura, cat si pe iarba. Finalista la Roland Garros, Halep a reusit o noua victorie la Wimbledon, dupa ce a trecut de ucraineanca Lesia Tsurenko.

Meciul s-a incheiat in urma cu scurt timp, cu victoria romancei, dupa trei seturi disputate: 6-3, 4-6, 6-4. Simona a inceput bine partida din turul doi al competitiei de la Londra, adjudecandu-si primul set. Constanteanca a pierdut, insa, setul doi, in fata ucrainencei aflate pe locul 170 WTA, dar s-a mobilizat si a punctat decisiv, castigand ultimul set si obtinand calificarea in turul trei al celui de-al treilea Grand Slam al Anului.

Va reamintim ca partida ar fi trebuit sa se dispute vineri seara, insa a fost amanata din cauza ploii. A treia favorita la castigarea trofeului, Simona Halep a trecut in primul meci disputat pe iarba de la Wimbledon de brazilianca Teliana Pereira, locul 91 mondial, pe care a invins-o in doua seturi: 6-2, 6-2. In turul 3, Halep o va infrunta pe Belinda Bencic (Elvetia)

Sursa foto: Simona Halep/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger