AcasăSPORTSIMONA HALEP, in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP, in optimi la Australian Open

Simona Halep

Romanca isi continua parcursul excelent. Halep si-a asigurat prezenta in optimile turneului de tenis Australian Open, dupa ce a trecut de o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep

Simona reuseste din nou sa isi bucure fanii cu performantele sale pe terenul de tenis. Sambata, romanca a invins-o in doua seturi, 6-1, 6-4, pe Zarina Dias, o jucatoare in varsta de 20 de ani, din Kazahstan, si s-a calificat in optimile prestigioasei competitii din Australia, primul turneu de Grand Slam al anului.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open va fi Jelena Jankovici. Jucatoarea din Serbia, numarul opt mondial, a trecut in turul trei al concursului de la Melbourne, de japoneza Kurumi Nara.

Prin calificarea in optimile Australian Open, romanca in varsta de 21 de ani, care in prezent ocupa locul 11 WTA, si-a egalat cea mai buna performanta din cariera la un turneu de Grand Slam, dupa ce anul trecut a reusit sa ajunga in aceeasi faza a US Open. Mai mult, reusita de sambata i-a adus Simonei Halep 240 de puncte WTA.

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger