AcasăSPORTSIMONA HALEP, in FINALA turneului de la ROLAND GARROS!

SIMONA HALEP, in FINALA turneului de la ROLAND GARROS!

Dupa un parcurs excelent la Grand Slam-ul parizian, Simona Halep a reusit, joi seara, o performanta incredibila – s-a calificat in ultimul act al competitiei, trecand, in semifinala de la Roland Garros, de nemtoaica Andrea Petkovic.

Halep a invins-o pe a 28-a favorita a turneului, al doilea Grand Slam al anului, in doua seturi: 6-2, 7-6, la capatul unui meci urmarit cu sufletul la gura de fanii romancei. Halep a castigat primul set cu 6-2. In setul doi s-a ajuns la tie-break, la 6-6. Halep s-a mobilizat, a servit bine si a castigat, cu 7-5, adjudecandu-si setul decisiv, scor 7-6.

Reusita de joi a constantencei in varsta de 22 de ani e cea mai importanta din cariera. Cu o zi in urma, Simona Halep reusise deja cel mai important rezultat al sau de pana acum, respectiv calificarea in semifinalele unui turneu de Mare Slem, dupa victoria in meciul contra rusoaicei Kuznetova (locul 28 in ierarhia WTA).

Simona va juca finala la Roland Garros contra Mariei Sarapova. Rusoaica in varsta de 27 de ani a trecut, in semifinala disputata joi, de jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard in trei seturi: 4-6, 7-5, 6-2.

Halep a depasit-o fara drept de apel, in turul intai al turneului, de rusoaica Alisa Kleibanova (numarul 87 WTA), apoi a invins-o pe britanica Heather Watson. In turul trei a triumfat, la capatul a doua seturi, 6-3, 6-0, dupa 64 de minute de joc, in fata jucatoarei din Spania, Maria-Teresa Torro-Flor, ajungand in optimile de la Roland Garros. In sferturi a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetova, pe care a invins-o clar, in doua seturi: 6-2, 6-2.

Cititi si: Simona Halep scrie istorie la Roland Garros: S-a calificat in semifinalele turneului de Grand Slam!

Roland Garros: Meciul Simonei Halep, amanat din cauza ploii

Reusita senzationala: Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros!

Simona Halep, in optimi la Roland Garros!

Roland Garros: Simona Halep face un nou pas catre finala. A invins-o pe Heather Watson!

SIMONA HALEP a castigat primul meci la Roland Garros

Sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger