AcasăSPORTSimona Halep i-a "furat" antrenorul Serenei Williams. Românca dat o mare lovitură!

Simona Halep i-a „furat” antrenorul Serenei Williams. Românca dat o mare lovitură!

simona halepSimona Halep i-a "furat" antrenorul Serenei Williams. Românca dat o mare lovitură!

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a pregătit-o foarte mulţi ani pe Serena Williams, este noul colaborator al Simonei Halep! La puțin timp după ce francezul a anunțat startul surprinzătoarei colaborări, Simona Halep a reacționat, pe rețelele sociale, cu un mesaj scurt.

Sunt entuziasmată de acest nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Simona Halep.

Cum s-a legat relaţia Halep – Mouratoglou?

Noul colaborator al Simonei Halep are o experiență imensă în tenis, unde a antrenat atât băieți, cât și fete. Ultima elevă a lui Patrick Mouratoglou cu care, de altfel, nu a rupt legătura profesională începută în 2012, este Serena Williams, care absentează din circuit.

Azi încep un nou capitol în cariera mea. Sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni am realizat cât de mult îmi lipsește să antrenez.

E pasiunea vieții mele și simt că mai am mult de dat. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells. Am trecut pe câteva dintre antrenamentele ei pentru a o vedea.

La finalul finalul acelei săptămâni, m-a întrebat dacă sunt disponibil pentru a o antrena. Am un respect enorm pentru ea, dar atunci nu se punea problema.

Acum câteva săptămâni am avut o discuție cu Serena. S-a ivit ocazia să lucrez cu altcineva, cel puțin pe termen scurt”, a scris antrenorul francez pe Twitter.

Primul turneu la care Simona Halep va merge alături de Patrick Mouratoglou va fi, dacă nu va apărea o schimbare cauzată de o accidentare, cel de la Madrid, de categorie WTA 1000, programat în perioada 28 aprilie – 7 mai.

author avatar
Andrei Ștefan