AcasăSPORTSimona Halep fuge din faţa tulpinii sud-africane. Sportiva a luat o decizie...

Simona Halep fuge din faţa tulpinii sud-africane. Sportiva a luat o decizie radicală

simona halepSimona Halep se teme de noua variantă de Covid-19

Simona Halep (locul 20 WTA) şi-a schimbat şi ea planurile după ce noua tulpină sud-aficană a început să ameninţe întreaga lume. Sportiva noastră trebuia să participe la un turneu demonstrativ în Africa de Sud, în luna decembrie, dar a anulat această călătorie din cauza situației privind pandemia de coronavirus în această țară.

Peste numai trei săptămâni, Simona Halep era așteptată la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis, care își propune să promoveze tenisul în Africa de Sud și să contribuie la lupta împotriva violenței bazate pe gen.

Ar fi participat şi Venus Williams și Martina Hingis

Simona Halep (30 de ani) se angajase că va juca la Johannesburg, în Africa de Sud, în perioada 18-19 decembrie, alături de alte două foste lidere mondiale – Venus Williams și Martina Hingis, ambele în vârstă de 41 de ani, care au cucerit împreună 12 titluri de Mare Șlem la simplu.

Nu știu dacă evenimentul s-a anulat pentru că nu vreau să vorbesc prostii, dar eu nu mai merg acolo! Am luat decizia să nu mai merg pentru că mi-e teamă și nu vreau să risc nimic”, a spus Halep, prezentă la meciurile României din acest weekend în Cupa Davis, la Digisport.

Turneul demonstrativ se numește Africa Cares, iar scopul acestuia este de a promova tenisul în Africa de Sud și de a combate violența împotriva femeilor.

Ţările europene raportează cazuri de infectare cu Omicron

Tot mai multe țări europene raportează primele cazuri suspecte sau chiar confirmate cu noua variantă sud-africană a coronavirusului, Omicron.

  • 13 dintre cei 61 de pasageri olandezi confirmați pozitiv cu coronavirus, care au venit vineri din Africa de Sud, sunt infectați cu tulpina africană.
  • Danemarca a descoperit probabil noua variantă de coronavirus Omicron la două persoane sosite din Africa de Sud, a anunţat sâmbătă ministerul sănătăţii de la Copenhaga.
  • Și în Italia a fost depistat un prim caz de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2, a anunţat sâmbătă seara Institutul Superior al Sănătăţii (ISS), aflat în subordinea guvernului.
author avatar
Andrei Ștefan
305 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tu zgarciturika de haplea, dar parca era dublu vaxxinata in cap, parca erai si super-imuna la prostie, acum de ce tie teama asa dintr-odata ? Nu iti fie frica, ca la virusul asta nou afrikan nu se leaga de tine, stie ca esti o bogatanka imputita si te lasa in pace !! Dar sa vezi ce ii musca de fund pe toti sarantocii din rasa alba, mai ales aia dublu vaxxinati in cap, praf o sa ii faca !! Ha ha ha 🙂 Tu zgripturioaika de Haplea, ai observat cum se panicheaza toti ratatii de diktatori de karton din Occident, ei stiu ca arma asta noua biologica o sa le reduca masiv turma de oi docile si dresate triplu vaxxinate in cap, si acum nu mai stiu pe unde sa scoata camasa !! Haplea, mai bine te ascunzi in Marea Negra, sigur nu o sa te dea de gol, faci tu ceva bunkar in apa acolo, ca doar ai bani destui, noi iti spunem de pe acum ca se merita investitia !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger