AcasăRecomandariSimona Halep este jucatoarea perfecta!

Simona Halep este jucatoarea perfecta!

Presa din Statele Unite o indeamna pe Serena Williams sa-si incheie activitatea, dupa ce in 2014 a parasit in primele tururi toate cele trei turnee de Grand Slam.

Il cheama Patrick Mouratoglou si este omul din spatele succesului Serenei Williams. Antrenorul actualului lider al clasamentului WTA a vorbit deschis despre cea care poate fi considerata urmasa Serenei. Aleasa sa este nimeni alta decat Simona Halep, ocupanta locului 3 mondial si principul cap de serie ramas in cursa la Wimbledon. „Romanca asta nu vrea sa-si faca prieteni in circuit, ea vrea sa bata oamenii! E ceva foarte impresionant deoarece este foarte tanara, insa arata de parca ar avea foarte multa experienta. Nu ii este deloc teama, pare mereu in control, chiar si atunci cand pierde puncte ramane concentrata. Am observant ca ea nu intra in panica in momentele in care multe jucatoare o fac”, a caracterizat-o Mouratoglou pe Simona Halep.

Jocul Simonei Halep starneste aplauze si din partea rivalului Patrick Mouratoglou

Legat de sansele constantencei la Wimbledon, antrenorul Serenei Williams crede ca aceasta se poate impune pe iarba londoneza: „Simona pare intotdeauna calma, cu adevarat dedicata si are un joc grozav pentru iarba. Ataca mingea foarte rapid, are un serviciu bun, cu un plasament bun, iar iarba mareste viteza loviturilor ei”.
La randul ei, Serena Williams a refuzat sa dea curs invitatiei presei americane si si-a anuntat participarea la urmatoarele turnee importante ramase de disputat in 2014: „Daca pierzi un meci, nu inseamna ca trebuie sa te retragi. Din contra, trebuie sa mergi inainte. Voi continua sa lupt, asta este tot ce pot face in momentul de fata. Stiu ca pot juca mai bine, stiu ca am potentialul necesar pentru a fi din nou in top. Asta ma tine motivata”.

Victorie lejera cu Zarina Dias

Simona s-a calificat, ieri, in sferturile turneului de la Wimbledon dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-0 pe Zarina Dias, pozitia 72 in ierarhia mondiala.  Meciul n-a avut niciun istoric, Halep controlandu-l de la un capat la altul, spre uimirea specialistilor prezenti la microfonul televiziunii britanice care transmite turneul. „Romanca este incredibila, merge la pas spre finala”, au spus acestia.

author avatar
National
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger