AcasăSPORTSimona Halep, ELIMINATĂ în semifinale la Indian Wells. Criză de nervi pe...

Simona Halep, ELIMINATĂ în semifinale la Indian Wells. Criză de nervi pe teren – VIDEO

Simona HalepFinal de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul mondial / De ce va trebui să o ia de la zero

Simona Halep a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 6-7(6), 4-6, în prima semifinală WTA a turneului de la Indian Wells!

Pentru prezența în semifinale, Simona va primi un cec în valoare de 343.985 de dolari şi 390 de puncte în clasamentul WTA de simplu.

Partida a durat o oră și 49 de minute, iar la finalul acesteia Simona a avut un mesaj clar.

„Am fost foarte aproape și am simțit că revin la nivelul pe care vreau neapărat să-l ating din nou. A fost un meci bun pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot să joc din nou la acest nivel, este încurajator petnru viitor”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă.

Simona Halep, un car de nervi

Campioana noastră și-a pierdut cumpătul la finalul primului set cu poloneza de 20 de ani din semifinalele Indian Wells.

La 6-4 în tie-break, Halep a judecat greșit un punct și a luat-o la țintă pe jucătoarea în vârstă de 20 de ani, aflată la fileu, deși avea posibilitatea s-o paseze. Nervoasă, Simona a început să lovească cu racheta de pământ!

După ce a ratat și a doua minge de set, iar Swiatek a câștigat tie-break-ul la 6, Simona și-a rupt racheta și a fost avertizată de arbitru.

În ceea ce o privește pe Iga Swiatek, aceasta o va înfrunta în finală pe grecoaica Maria Sakkari (a şasea favorită), care a câștigat cealaltă semifinală în fața spaniolei Paula Badosa (a cincea favorită), campioana en titre.

author avatar
Andreea Vlad
752 afisari

3 COMENTARII

  1. Marea problema a Haplei, si a adunaturii lui de tefelei halepisti de aratura de toamna e ca doamna Ciuruk a cam terminat-o cu tenisul, e clar ca nu poti sa te joci si cu pennisul, si sa joci si tenis, efectiv nu ai cum, e un lucru de mult demonstrat de toti marii specialisti ai lumii tefeliste !! Ha ha ha 🙂 Bai, voi a-ti vazut ce delir dement e pe site-urile alea de nazisti imputiti de la g4media, de la adevarul si republica, acolo s-a adunat toata tefelimea retardata si cretinoida, mai ales aia multilateral vaxxinati in cap !! Ha ha ha 🙂 Tu Haplea, tu zgripturoiaka drakului, ce bine e ca ti-a dat o ditamai pwula in gura in direkt la tembelizor polaka aia, te-ai facut iar de ras, ca de obicei, de fiecare data !! Multumim pentru circul oferit total pe gratis, macar ai sanse sa te angajeze aia de la Circul Metalo-Globus din Bukale, vezi ca aia chiar exista, spre deosebire de tine, care te-ai cam dus pe pwula, ca sa ne exprimam si noi in limba de lemn pe cae o cultivi cu o asa mare pasiune !! Mai bine ti-ar face Ciurukul tau vre-o 2-3 copii de xerox, nu de lata, dar vezi ca vecinii tai incep sa iti dea la temelie pe acasa, te vorbesc de rau, cica nu esti capabila sa torni si tu niste plozi, asa de-a pwula, exact cum fac si ei !! Ha ha ha 🙂 Inca o data, multumim pentru balci 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger