AcasăSPORTSimona Halep, dopată şi la Wimbledon, în 2022? Acuze grave vin din...

Simona Halep, dopată şi la Wimbledon, în 2022? Acuze grave vin din Anglia

Coşmarul Simonei Halep parcă nu se mai termină. Varianta potrivit căreia Simona Halep a fost dopată la Wimbledon, anul trecut, dar și la celelalte turnee disputate în perioada 8 martie – 29 august, a fost comentată de jurnaliștii britanici.

Se pare că neregulile din pașaportul biologic al Simonei Halep au apărut în martie 2022!

Simona Halep, dopată şi la Wimbledon 2022?

Publicația The Guardian a titrat: „Tribunalul a suspectat-o pe Simona Halep că a folosit dopaj sanguin la Wimbledon! Ca parte a cazului, unei femei de o înălțime și o greutate similare (n.r. 1,68m și aproximativ 60 kg) i s-a administrat aceeași cantitate de Keto MCT pe care Halep spune că a luat-o înainte de testul pozitiv.

Cu toate acestea, studiul de control a constatat că valorile medicamentului interzis în testul de urină al lui Halep au fost între ’46 și 85 de ori mai mari’ decât în ​​cea mai mare valoare a urinei voluntarului”, au scris jurnaliștii britanici. Simona a ajuns până în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022, pierzând în fața Elenei Rybakina (Kazahstan) cu 3-6, 3-6.

„Dopajul sanguin al doamnei Halep”

Publicația britanică continuă să spicuiască din motivarea suspendării pe 4 ani a Simonei Halep și arată că ITIA a acuzat-o pe jucătoarea noastră că ar fi folosit o substanță interzisă începând din martie 2022.

Circumstanțele agravante pretinse de ITIA pot fi rezumate astfel: „(1) Dopajul sanguin al doamnei Halep a fost repetitiv și sofisticat; (2) Potrivit grupului de experți, a fost clar că stimularea a fost eficientă cel mai devreme din martie 2022 până în septembrie 2022.

Prin urmare, trebuie să fi folosit mai mult de o substanță și/sau metodă interzisă în mai multe ocazii; (3) Jucătorul a avut un comportament înșelător și / sau obstructiv pentru a evita depistarea sau judecarea unei încălcări.

(4) Momentul suprimării eritropoetinei sugerează că dopajul a fost programat pentru a oferi jucătorului sânge foarte oxigenat în timpul Wimbledon (iulie 2022) și apoi la US Open (august 2022)”, au susținut acuzatorii.

author avatar
Andrei Ștefan
719 afisari

13 COMENTARII

  1. Asa…pe suspiciuni si Serena poate fi acuzata.
    Dar dupa cum a reactionat Serena si sotul consort si cum a motivat chiar ITIA ca cel care a administrat medicamentul Simonei a fost din staff ul Serenei, totul incepe sa se lege.
    Mai marii tenisului si interesele lor fianciare….
    Simona e prea mica pentru jocurile lor murdare

    • Exact. Cred că asta e răzbunarea Serenei. Mai ales că de la bătaia luată de la Halep nu prea i-au mai mers treburile. Fiind americancă, nimeni nu ar fi dovedit că e dopată. Posibil ca la acel meci să-i fi spus Țiriac că știe oarece, căci după nu i-a mai mers nimic.

  2. Puneți pe proasta asta ca emblemă pe steagul româniei…România țară drogurilor…
    Să nu te crezi niciodată în machidoni!…
    Vă aduceți aminte de pliculețele cu apă vie date jucătorilor de fotbal de la stâna oierului?…

  3. Nici sportul nu mai e ce a godt ,doar o afacere ,sanraj la unii,favorizare la altii,o cacialma financiara!!!O executa pt ca e romanca si isi face cruce dupa meci!!

  4. se prea poate ca i-au detectat vaxxinu,
    „reactie incrucisata”.

    (doar cu roxadustat nu a fost pozitivat testu de sars-cov-2;
    -sa incerce cu testu „barza”:
    sarcina exclude competitia!)

  5. E o tampenie asta. Multe stimulente pot aparea in sange drept drog. Pana nu se reglementeaza cantitatea cat si drogul precis orice sportiv poate fi suspectat de drog si daca a baut dupa un bolnav ce ia morfina.O mare tampenie sa acuzi o campioana muncitoare si sa nu faci test de hormoni masculini ca Serena care castiga tot meciul doar din serva masculina. Cineva din federatia de tenis o ureste pe Simona ca nu castiga americancele… Pacat de sport sa câștigi astfel.Sper sa castige la TAS si sa ne mai bucure 5-6 ani.

  6. In 2019, cand Simona H. a gastigat la Wimbledon impotriva lui S. Wiliams ( antreorul lui S Williams era Mourgatlogu francezul ) care a pierdut si bani si prestigiul . Vinovata S. Halep .
    Cum dracul Tu S. Halep sa te duci in Gura Lupului ?
    Francezul te- a pacalit si ti-a bagat medicamentul in Menu .
    In West toti vorbesc de Razbunarea lui Mourgatlogul si Wiliams . Si Nastase a facut in acelasi timp o gluma cu S. Wiliams – copilul de culoarea ” laptelui ” .Simo , de ce te-ai bagat in Serparia aia ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger