Cauta

Simona Halep, desfiinţată în Sports Illustrated. Cum e văzută românca de celelalte jucătoare din circuitul WTA

simona halep

DEZASTRUL o urmăreşte pe Simona Halep. Britanicii i-au fat o veste care cade ca un TRĂSNET

Se pare că reputaţia Simonei Halep a avut serios de suferit după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Jucătoarele importante din circuitul WTA şi-au schimbat părerea despre jucătoarea noastră şi se întreabă dacă nu cumva românca era dopată şi când a jucat împotriva lor.

Publicația Sports Illustrated a dezvăluit cam ce gândesc rivalele lui Halep despre ea.

Simona Halep a câştigat bani murdari?

Serena Williams a fost cea mai vocală în privința criticilor la adresa Simonei Halep, dar Jon Wertheim scrie că foarte multe jucătoare din circuitul WTA o consideră pe Halep o trișoare care a câștigat bani murdari.

“Am auzit că mai multe jucătoare din WTA împărtășesc opinia Serenei Williams. Multe dintre jucătoare care au pierdut în fața româncei se întreabă dacă nu cumva ea era dopată. În plus, o acuză că în acel an 2022 a câștigat bani murdari pentru clasarea în top 10 WTA.

WTA oferă bani în plus unei jucătoare care încheie anul în Top 10. Nu este vorba că celelalte jucătoare au pierdut în fața lui Halep, dar ele se întreabă acum dacă a românca a jucat murdar”, a scris senior-editorul publicației, preluat de adevarul.

Patrick Mouratoglou, piază-rea

La fel cum au zis mai mulţi specialişti de la noi, problemele Simonei Halep au început când aceasta s-a asociat cu Patrick Mouratoglou.

Trebuie să vorbim și despre Patrick. Antrenorii dau interviuri și sunt lăudați când jucătorii lor au succes. Este OK. Dar ar fi corect să fie trași la răspundere când jucătorii lor au probleme. În 2022, Simona Halep a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou.

Fără să stea pe gânduri, Simona și-a schimbat întreaga echipă, a renunțat la oameni care erau lângă ea de mulți ani. Ce a urmat? Un atac de panică la French Open, pentru prima dată în carieră, înfrângere în turul 1 la New York și testul pozitiv. Plus o operație, plus un divorț. Cam multe în viața unei sportive recunoscute pentru modul calculat în care și-a construit cariera”, mai notează Sports Illustrated.

Altfel, Simona Halep a primit sugestii în trecut să își schimbe reședința în altă țară. Și asta pentru a beneficia de impozite mai mici asupra veniturilor câștigate din turneele de tenis. Cu toate că inițial a refuzat această idee, recent a luat hotărârea de a se stabili în Franța.

Ultimele stiri

  • Basel III Endgame. Cotitul drum al reformelor bancare
  • Revoltă în UE împotriva Ucrainei. Agricultorii, deciși s-o schimbe pe Ursula
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a premiat excelența olimpicilor preșcolari
  • Italia poate trimite 6 echipe în Champions League
  • Cartonaș roz! Cum sună noua regulă în fotbal
  • Culmea obedienței. Europenii au știut că vaccinul Covid este periculos
  • Ce s-a întâmplat cu revoluția mașinilor electrice?
  • Stagflația bate la ușa celei mai mari economii din lume?
  • Lupul paznic la oi. Cum vor supraveghea giganții tehnologiei inteligența artificială?
  • Informațiile economice nu mai curg libere. Firmele de consultanță au nimerit pe un teren minat
  • Exit mobile version