AcasăSPORTSimona Halep, desfiinţată în Sports Illustrated. Cum e văzută românca de celelalte...

Simona Halep, desfiinţată în Sports Illustrated. Cum e văzută românca de celelalte jucătoare din circuitul WTA

simona halepDEZASTRUL o urmăreşte pe Simona Halep. Britanicii i-au fat o veste care cade ca un TRĂSNET

Se pare că reputaţia Simonei Halep a avut serios de suferit după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Jucătoarele importante din circuitul WTA şi-au schimbat părerea despre jucătoarea noastră şi se întreabă dacă nu cumva românca era dopată şi când a jucat împotriva lor.

Publicația Sports Illustrated a dezvăluit cam ce gândesc rivalele lui Halep despre ea.

Simona Halep a câştigat bani murdari?

Serena Williams a fost cea mai vocală în privința criticilor la adresa Simonei Halep, dar Jon Wertheim scrie că foarte multe jucătoare din circuitul WTA o consideră pe Halep o trișoare care a câștigat bani murdari.

“Am auzit că mai multe jucătoare din WTA împărtășesc opinia Serenei Williams. Multe dintre jucătoare care au pierdut în fața româncei se întreabă dacă nu cumva ea era dopată. În plus, o acuză că în acel an 2022 a câștigat bani murdari pentru clasarea în top 10 WTA.

WTA oferă bani în plus unei jucătoare care încheie anul în Top 10. Nu este vorba că celelalte jucătoare au pierdut în fața lui Halep, dar ele se întreabă acum dacă a românca a jucat murdar”, a scris senior-editorul publicației, preluat de adevarul.

Patrick Mouratoglou, piază-rea

La fel cum au zis mai mulţi specialişti de la noi, problemele Simonei Halep au început când aceasta s-a asociat cu Patrick Mouratoglou.

Trebuie să vorbim și despre Patrick. Antrenorii dau interviuri și sunt lăudați când jucătorii lor au succes. Este OK. Dar ar fi corect să fie trași la răspundere când jucătorii lor au probleme. În 2022, Simona Halep a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou.

Fără să stea pe gânduri, Simona și-a schimbat întreaga echipă, a renunțat la oameni care erau lângă ea de mulți ani. Ce a urmat? Un atac de panică la French Open, pentru prima dată în carieră, înfrângere în turul 1 la New York și testul pozitiv. Plus o operație, plus un divorț. Cam multe în viața unei sportive recunoscute pentru modul calculat în care și-a construit cariera”, mai notează Sports Illustrated.

Altfel, Simona Halep a primit sugestii în trecut să își schimbe reședința în altă țară. Și asta pentru a beneficia de impozite mai mici asupra veniturilor câștigate din turneele de tenis. Cu toate că inițial a refuzat această idee, recent a luat hotărârea de a se stabili în Franța.

author avatar
Andrei Ștefan
1.121 afisari

12 COMENTARII

  1. Serena a jucat de multe ori cu „scutire” la medicamente diverse. Dacă Simona era cetățean american nu pățea nimic. Iar asocierea cu Muratoglu a avut efecte mai mult decât dubioase. Aș spune că echipa Serenei s-a răzbunat pe Simona. Urât.

  2. @ La campanii de presă, de promovare, probabil că Halep nu intră în top 10 WTA, ceea ce probabil îi scade din valoarea de reprezentare a WTA, punând probabil în discuție și valoarea altor campioane WTA, ? Deci, probabil că ”lăutarii” performanțelor lu’ Halep nu au fost dintre cei mai ”valoroși” pentru ”clubul select WTA”, chiar Țiriac spunând că WTA nu prezintă ineteres la nivelul ATP, pornind deci și o activitate de îndepărtăre a personajului ce scade valoarea de ”marketig” a ”fațadei” grupării WTA, tocmai când Țriac devenise mai prezent lângă Halep când avea succese,?

  3. & După ce premiile de la WTA au fost ridicate la nivelul celor din ATP și la solicitările lui Țiriac , unfel de inițiator al creșterii valorii premiilor de la WTA, Țiriac fiind prezent din ce în ce mai des pe lângă Halep la succese, a apărut și chestiunea cu suspendarea lu’ Halep, ?

  4. & Probabil că neavând promovare la mass-media de nivelul premiilor obținute și al cutumelor stabilite de celelalte campioane, ”i se oferă” ,,publicitate negativă”, pentru a nu ”reforma tenisul” și a ”rezugrăvi” ,,imagini publice” ale foștilor campioni, ? Și Boris Becker a lucrat cu Țiriac, ?

  5. & Se mai zice și ,,obrazul subțire cu cheltuială se ține”, ,,nea Țiri” fiind cu ,,îngroșat obrazul” și cu mistreți, ?

  6. O trisoare fara caracter orbita de bani dar ce poti sa te astepti de la asocierea cu securistu tiriac ? Gata retragerea ca sunt fosile expirate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger