AcasăSPORTSimona Halep, campioana de la Wimbledon, a venit cu trofeul acasă

Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a venit cu trofeul acasă

După succesul fabulos de la Wimbledon, românca aflată, mai nou, pe locul a revenit pe tărâm autohton, în urmă cu scurt timp.

Simona a fost așteptată cu covorul roșu la Otopeni și întâmpinată la scara avionului de un nume de legendă din lumea sportului alb, fostul finalist de la Wimbledon, Ilie Năstase. Totodată, au venit în întâmpinarea campioanei și Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, și ministrul Tineretului, Bogdan Matei. Au venit la aeroport și fani ai Simonei, cu toții dornici să o felicite după ce a devenit prima româncă triumfătoare într-o finală a prestigiosului turneu.

Halep a venit la București cu o cursă British Airways, împreună cu familia (părinții și fratele) și cu staff-ul său și a adus acasă o replică a trofeului de la Wimbledon, obținut grație victoriei superbe în fața fostei campioane Serena Williams, scor 6-2, 6-2, după un meci decis în mai puțin de o oră de joc.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”

Fosta actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels depune mărturie la New York, în procesul fostului lider de la Casa Albă și a povestit,...

Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de vreme instabilă.Conform hărții aferente avertizării meteo, mai multe județe...
proger