AcasăSPORTSimona Halep, ca un URAGAN. A ras totul în calea ei. I-a...

Simona Halep, ca un URAGAN. A ras totul în calea ei. I-a dat afară!

simona halepSimona Halep, ca un URAGAN. A ras totul în calea ei. I-a dat afară!

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a reacţionat foarte dur după eliminarea prematură de la Australian Open 2022. Ea a decis să-și demită antrenorii alături de care a lucrat o scurtă perioadă, după ce s-a despărțit de Darren Cahill (56 de ani), la final de septembrie 2021.

Sportiva din Constanța se pare că nu a fost total mulțumită de colaborarea cu cei doi, astfel că ar fi luat decizia de a încheia colaborarea cu aceștia. Halep i-a comunicat zilele trecute lui Dobre decizia sa, iar azi l-a contactat și pe Adrian Marcu.

Halep, eliminată în optimi la AO

Este foarte probabil ca decizia Simonei Halep să aibă legătură cu eliminarea ei, în optimi, de la Australian Open 2022, de către Alize Cornet, după un meci care a durat două ore și 33 de minute și care s-a desfășurat pe o căldură infernală, la peste 33 de grade la umbră.

La finalul lunii octombrie, la o lună după începerea colaborării cu Dobre și Marcu, Simona Halep se declara încântată de alegerea făcută.

Mă bucur că am cei mai buni antrenori din România în echipa mea. Sunt persoane minunate și mă simt grozav cu ei.

Îmi oferă încredere și cred că ăsta e cel mai important lucru pentru o jucătoare. Atunci când zâmbești, mereu ai șansa de a juca din ce în ce mai bine. Vreau să le mulțumesc”, spunea Halep, în timpul turneului Transylvania Open.

Rămâne de văzut cu cine va alege Simona Halep să colaboreze în continuare.

author avatar
Andrei Ștefan
1.143 afisari

11 COMENTARII

  1. Trebuie regandite turneele la caldura extrema. Nu poti sa vii din Europa de la minus 16 grade sa joci la + 45 grade C. E animalic, e jalnic. Nu au antrenorii vina ci faptul ca poți sa mori dar sa joci… Cu TIF are Simona treaba.

    • Mergi draga Simona si fa-ti rapelul nr 3 sau/si 4 poate reusesti sa mori dupa ce ai coborat in clasamentul WTA de la pozitia 1 la 30. Sigur faci un infarct si mori , absolut normal la 30 de ani care-i ai.

  2. Mai fă-ți un vaccin proasta familiei! Antrenorii sunt de vină că nu ai creier și te-ai vaccinat ca proasta în târg?
    Agarici ar fii bine să o ștergi la australopiteci , au nevoie de dobitoci usr-iști să le păzească cangurii.

  3. Deci iti trebuie mult profesionalism sa înțelegi ca nu poti sa joci la o diferență de peste 61 de grade C sau si mai mult… ba mai mult se vrea performanta.

  4. Bai Haplea, esti deja e dobitoaka inkurabila, cum ar veni, mai prosta de atat nu ai cum sa fii, sau sa devii !! Ha ha ha 🙂 Mai si rimeaza 🙂 Cel mai bine e sa iti mai tragi in vene niste seruri experimentale otrava, dar din acelea serioase, nu placebo ce ai facut pana acum, tu mincinoasa drakului !! Dupa ce ca esti o zgarciturika ridicola, mai esti si ipocrita, nici draku nu se mai uita la ce rahat joci tu acolo pe australopiteci, mai bine ramai acolo, sa le pazesti kangurii aia, sa nu faca insolatie de la prostia emanata de tine, tu Haplea imputita !! Speram ca pana la vara sa ajungi pe locul 40-50, pe acolo tie- locul, iar apoi sa intrii bine de tot in anonimat, ca sa ai si ceva noroc in viata, tu nesatula drakului !! Ha ha ha 🙂 Mai bine da-ti cu racheta aia de tenis in cap, poate iti vine mintea la loc, ca acum e placata la sorcova !! Si nu uita sa iti faca Ciurukul tau vre-o 2-3 Ciuruci mai mici, din aceia ratati ca si tine, si apoi sa te lase cu ochii in soare, asa cum face el de obicei !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger