AcasăSPORTSimona Halep, banii la control! Sportiva, mai săracă, după ce a "ieşit"...

Simona Halep, banii la control! Sportiva, mai săracă, după ce a „ieşit” pozitiv la controlul doping. A depus contestaţie

Simona HalepFinal de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul mondial / De ce va trebui să o ia de la zero

Simona Halep a căzut testul de doping pe care l-a efectuat la US Open. Jucătoarea noastră a fost, aşadar, suspendată temporar. Cazul ei se va judeca în următoarele săptămâni.

Între timp, ea a depus contestaţie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Halep va trebui să returneze 80.000 dolari

Dacă suspendarea Simonei Halep pentru dopaj va fi menținută, sportiva noastră va pierde premiul pe care l-a încasat la turneul de la US Open, unde a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Ea a încasat 80.000 de dolari pentru prezența în primul tur la turneul newyorkez, bani pe care va trebui să îi returneze în cazul unei decizii nefavorabile a Agenției Internaționale pentru Integritatea în Tenis.

Simona va alege 3 judecători

TAS a primit contestaţia Simonei Halep şi urmează să o înştiinţeze cu privire la data procesului şi la modalitatea prin care se va desfăşura acesta.

Echipa care o va apăra pe dubla câștigătoare de Grand Slam va fi întrebată dacă doreşte unic judecător sau un complet de judecată (trei judecători). Simona Halep a fost deja sfătuită să accepte a doua variantă.

author avatar
Andrei Ștefan
779 afisari

7 COMENTARII

  1. Idiotu’ de Andrei Stefan, auzi ” banii la control”! Cum dracu de te lasă natură să respiri ?

  2. Asta pe carr l a luat ca antrenor I a adus sau I a bagat ghinionul total și in casa și in cariera!!

  3. Imi sta mintea’n loc! Nu pot sa deschid internetul, ca dau numai peste articole despre Simona Halep. Ne tine sinagoga satanei cu fel si fel de Simone, ca si cum ar fi vital ptr. noi! Intre timp ticalosii de la putere baga România în razboi, iar poporul citeste ce se întâmpla cu Halep…… în loc sa ia aminte la ce se întàmpla in jurul lor, adica avorturi, vaccinuri, casatorii gay, incesturi, eutanazii, etc. etc……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger