AcasăSPORTSimona Halep, atacată înainte de JO, de o dublă medaliată olimpică: "Are...

Simona Halep, atacată înainte de JO, de o dublă medaliată olimpică: „Are tupeul să pretindă asta?”

simona halepSimona Halep, atacată înainte de JO, de o dublă medaliată olimpică: "Are tupeul să pretindă asta?"

Simona Halep va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din acest an. Jucătoarea de tenis a susţinut, în mai multe rânduri, că-şi doreşte să fie port drapelul României.

Anunţul l-a făcut încă din 2018, când a precizat că ar fi onorată să îndeplinească această sarcină „dacă o să merit, iar cei care decid vor crede că pot fi portdrapel”.

Simona Halep, atacată de Beatrice Câşlaru

Fosta mare înotătoare Beatrice Câşlaru (45 de ani) contestă dreptul Simonei Halep (29 de ani) de a purta drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cine vrea ea să fie? Cum se face că are tupeul să pretindă asta, când ar fi fair-play întâi să câștige medalie și apoi, peste 3 ani, să ceară steagul!!! Sau, hai să îi dăm steagul dacă ne aduce aurul olimpic!”, a scris Câşlaru.

A primit un răspuns, în care i s-a amintit că nici Roger Federer nu avea medalie olimpică în 2004 când a purtat steagul Elveţiei, iar răspunsul a fost:

Eu nu voi uita când doamna Lipă a purtat drapelul la Olimpiadă. Nu a comentat nimeni! Că nu te poți egala cu palmaresul lor, al campionilor! Pe mine Halep nu mă convinge deloc că merită să poarte drapelul!”.

Cine este Beatrice Câşlaru?

Beatrice a participat la 3 ediții de Jocuri Olimpice. La Atlanta, în 1996, a obținut un loc 6 în proba de 400 metri mixt. La Sydney, în 2000, a cucerit și două medalii, argint în proba de 200 de metri mixt și bronz la 400 metri mixt.

A concurat și la Atena, în 2004, dar fără performanțe notabile.

author avatar
Andrei Ștefan
459 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca e taranca , ANONIMUS ridicate la nivelul ei in tenisul feminin(se pare ca esti fatalau),si dupa aceea vii sa-ti bagam un bat in fund sa-ti vedem jocul in teren .
    Ironia sortii: ASTAZI INVIDIA SI PROSTIA DEPASESC CU MULT DESTEPTACIUNEA SI MAI ALES BUNUL SIMT IN ROMANICA
    VOI ASTIA CARE VA DATI ROTUZII IN SPORT SANTETI CUMVA CAMPIONII MONDIALII LA TURCA IN GAURA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger