AcasăSPORTSimona Halep, atacată de dr. Motoacă: "Ca un românaș neaoş, nu s-a...

Simona Halep, atacată de dr. Motoacă: „Ca un românaș neaoş, nu s-a informat, nu și-a ales calea singură”

Simona HalepSimona Halep, SABOTATĂ de duşmani la US Open? "Este posibilă și o contaminare"

Medicul Adrian Motoacă a atacat-o pe Simona Halep, după ce jucătoarea noastră a „ieşit” pozitiv la testul de doping, în urma participării la turneul US Open.

Specialistul în medicină sportivă e convins că vina îi aparține în totalitate fostului lider mondial din WTA și că orice tentativă de disculpare a Simonei e inutilă.

O acuză că „se dă contaminată”

Sportiva a fost apărată de majoritatea oamenilor de sport din România, dar a primit și critici. Medicul Adrian Motoaca, medic sportiv a spus lucrurilor pe nume, în viziunea sa, vizavi de ceea ce i se întâmplă și ceea ce susține Simona Halep.

Nu, domnilor, nu doar Simona a greşit… greşiţi cu toții! Societatea româneasca e concepută aşa. Am văzut nenumăratele dezbateri pe tema celor două probe antidopping, dar niciuna nu a ajuns la chintesența faptului.

Simona, ca un «românaș neaoş» a făcut ceea ce face fiecare dintre noi. Nu s-a informat, nu și-a ales calea singură, a fost sfătuită prost… alegând calea pierzaniei.

De ce Simona, la valoarea ei, nu are în staff un medic specialist de medicină sportivă şi are un ORL-ist (nu sunt 100% sigur, dar se poate verifica)?

De ce Simona, în calitate de sportiv de top și de lot național nu trece pe la INMS (cum e normal pentru restul sportivilor de divizii naționale şi loturi naționale) să îşi facă vizitele medico-sportive, ci doar uneori să îşi ia vreo scutire medicală pentru «presupusele accidentări» (a se vedea doar cazul refuzului de a participa la lotul național în vederea pregătirii Olimpiadei)?, se întreabă Adrian Motoacă.

Cine este dr. Adrian Motoacă?

Dr. Adrian Motoacă a activat la echipe precum Viitorul, Unirea Slobozia, Dunărea Călărași Dinamo, dar și la naționala de futsal a României. Acesta a plecat din „Ștefan cel Mare” în toamna lui 2019, după doar câteva luni petrecute la „câini”, din cauza unor disensiuni avute cu fostul antrenor Dusan Uhrin.

Roxadustat este o substanță interzisă în sport, conform legilor WADA, comercializată în farmacii sub numele de Evrenzo și care ajută în cazuri de anemie.

author avatar
Andrei Ștefan
788 afisari

28 COMENTARII

  1. Săriți toți pe ea șacalilor!!! Ați văzut cum l-au apărat sârbii pe Nole??? Să vă fie rușine frustraților!!!!!

    • Este o comparație cretina ce spui tu acolo ,sârbu se lupta cu himera globalista pastrandu,și integritatea actului medical benevol refuzat serul experimental ,care ia pus în cap pe mulți sportivi,

      • ZIARE.COM O ADUNTATURA DE PUSLAMALE SI LIKELE MUISTE CE SE DAU JURNALISTI . RUSINEA PRESEI ROMANESTI ANALFABETII FUNCTIONALI INJURA SI CENZUREAZA

        ZIARE.COM O ADUNTATURA DE PUSLAMALE SI LIKELE MUISTE CE SE DAU JURNALISTI . RUSINEA PRESEI ROMANESTI
        ANALFABETII FUNCTIONALI INJURA SI CENZUREAZA

        NUMAI JEGURI PE ZIARE.COM
        UN PERICOL SOCIAL MUISTII DE PE ZIARE.COM . SUG POOLA ZILNIC
        ZIARE COM ESTE CEL MAI NENOROCIT SITE DE PROPAGANDA COMUNISTA
        EXACT CA PE TIMPUL DICTATURII CEAUSISTE
        TAIASCA PRESEDINTELE TARII SI ȘLEATCA DE CRIMINALI CE AU DISTRUS TARA

        ROMANII TOTI SA-SI BORASC MADULARELE IN GURA TROLLILOR DE PE ZIARE.COM

    • Nu te credeam așa prost. Cum poți compara cazul machidoancei cu rânză cu al sârbului?
      Machidoanca a furat, sârbul apără un principiu.

      • Ce a furat mah boule? Chilotii tai rupti in c ur de putoare comunista sarantoaca? Si chiar daca a furat ceva bravo ei, ce te.oftici ca ai concurenta? Rapandula bolsevica ce esti.

        • Rebut asocial, ăștia ca tine trebuie lapidați! Trotineștii parțial eclozați trebuie strânși pe stadioane și rezolvați. Pentru binele planetei.

          • Marsh in mortii ma-tii de fosila bolsevica, bosorogule. Tu trebuia sa fii lustrat in 89 cu tot neamul tau de paceauri comunistoide pentru binele Romaniei. Sa-i lingeti toti mijanca lu halepa ca a adus valuta in tara martalogilor! Putea sa-i sparga pe toti la Monaco! BOULE!
            O sa ne bagam toti pvla in tara asta si o sa ne facem propri tara cu propriul steag ca sa nu mai platim taxe! Sa va vad atunci putorilor bolsevice de unde mai sugeti voi pensie ! Stift uman ce esti!

  2. Motoaca asta are nume predestinat ! De unde tot gasiti fratilor specialisti din astia de carton ?

  3. a se vedea doar cazul refuzului de a participa la Olimpiada din Brazilia:
    -pe motiv ca barza are virus zika
    si-i iese d-ala micu fara creier;
    asta a inteles simo:
    -o INTZEAPA tzantzaru
    tzantzaru are ARN,
    ARN se cuibareste in ADN
    face buba la ADN
    strica ouale(din frigider)
    si iese un ciuruc pe motiv de IMPLANT DE ARN

    EXACT ASTA FACE SI VACCINU!

    # halep brazilia olimpiada virus zika adn arn injectie vaccin tantar bebe fara creier

  4. Simona Halep a spus „pas” Olimpiadei din Brazilia! Motivul: virusul …
    Virusul Zika i-a speriat pe sportivi! După Halep, încă o jucătoare din România nu vrea să se ducă la JO: „Am înțeles că virusul rămâne în corp”
    Adulții infectați cu virusul Zika au simptomele unei gripe, iar bebelușii femeilor infectate în timpul sarcinii pot suferi de microencefalie
    și se pot naște cu creierul mai mic,mult prea mic. Mai mulți sportivi importanți au anunțat că nu vor participa la Olimpiadă,
    tocmai din cauza acestui virus. Unul dintre nume este HALEP..
    CE SPUNE HALEP
    „Sunt foarte îngrijorată. Vreau să merg la Rio, dar trebuie să mă asigur că nu voi avea probleme și că este totul în regulă.
    Virusul este periculos pentru femei. Am auzit că dacă eşti infectată cu virusul și nu ești însărcinată, atunci când vei fi, SE VA ACTIVA.

    verdict:
    -VINOVATA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger