AcasăSPORTSimona Halep, antrenor nou inainte de Wimbledon

Simona Halep, antrenor nou inainte de Wimbledon

Dupa esecul de la Birmingham, de vineri, constanteanca in varsta de 23 de ani e gata pentru o schimbare in bine, inaintea turneului de la Wimbledon, iar acest lucru poate veni de la tehnica noului sau antrenor. Succesorul lui Ionita este tot un conational.

Totul dupa ce, potrivit Digi Sport, Simona a ales sa incheie colaborarea cu tanarul Victor Ionita, cel care o ajuta cu pregatirea de la inceputul anului in curs, si sa ii acorde increderea, in calitate de antrenor, lui Daniel Dobre. Decizia Simonei vine la scurta vreme de la eliminarea sa din turneul de la Birmingham, de vineri, cand a pierdut, in sferturi, in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovic, aflata pe locul 43 WTA.

Pana la acest moment, constanteanca nu a anuntat, oficial, schimbarea din cadrul staff-ului sau tehnic, asa cum s-a intamplat, de pilda, in momentul in care a incetat colaborarea cu predecesorul lui Ionita, Wim Fissette.

Reamintim ca Halep a pierdut meciul dupa trei seturi, unul dintre ele fiind castigat de adversara sa la zero: 6-2, 0-6, 6-7.Dobre ar urma sa o pregateasca pe jucatoarea romanca aflata pe locul 3 WTA inaintea turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, care va incepe saptamana viitoare.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger