AcasăSPORTSimona Halep - Agnieszka Radwanska, in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep – Agnieszka Radwanska, in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep a pierdut meciul cu Ana Ivanovic din ultima etapa a grupelor Turneului Campioanelor, dar s-a calificat in semifinale de pe prima pozitie a clasamentului din Grupa Rosie.

Simona si-a continuat forma excelenta aratata in meciurile cu Serena Williams si Eugenie Bouchard si a condus cu 5-2 in primul set al confruntarii cu Ana Ivanovic.

Totusi, de nicaieri, sarboaica a gasit forta necesara pentru a reveni, si-a adjudecat patru game-uri la rand si a dus actul in prelungiri, impunandu-se in cele din urma la tiebreak, 7-6.

Simona a apasat mai mult pe acceleratie in setul al doilea si s-a impus, scor 6-3. Sigura de locul 1 in Grupa Rosie, sportiva noastra nu a mai contat in decisiv, Ana Ivanovic reusind o victorie de moral, 7-6, 3-6, 6-3.

Simona Halep se califica in semifinalele Turneului Campioanelor, faza a competitiei in care va da piept, sambata, cu poloneza Agnieszka Radwanska. Aceasta a pierdut, scor 5-7, 7-6, 2-6, partida cu Maria Sarapova de vineri, din ultima etapa a Grupei Albe.

Simona Halep si Agnieszka Radwanska s-au mai intalnit de sase ori pana acum, poloneza avand 4-2 la victorii. Totusi, sportiva noastra a castigat doua dintre ultimele trei meciuri, 6-7, 6-1, 6-2 la Roma, anul trecut, si 7-5, 6-2 la Doha, anul acesta. Radwanska s-a impus in ultimul meci direct, 6-3, 6-4 la Indian Wells, si nu a pierdut vreun set in cele patru meciuri castigate impotriva Simonei Halep.

In cealalta semifinala se vor infrunta Caroline Wozniacki si Serena Williams, americanca profitand de setul castigat de Simona Halep in fata Anei Ivanovic.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger