AcasăSPORTSimona Halep a trăit un ŞOC la turneul în care era protejata...

Simona Halep a trăit un ŞOC la turneul în care era protejata patronului!

simona-halepSimona Halep a trăit un ŞOC la turneul în care era protejata patronului!

Simona Halep, numărul trei mondial, a fost învinsă de belgianca Elise Mertens cu 4-6, 7-5, 7-5, în meciul din optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 2.549.105 euro. Turneul de la Madrid este patronat de Ion Ţiriac.

După un prim set strâns, dar clar controlat de Halep, jocul mixt, când cu mingi câştigate spectaculos, când cu puncte cedate gratuit şi duble greşeli, i-a sporit frustrarea Simonei Halep, care a intrat într-una dintre obişnuitele ei stări de nervozitate, de nerăbdare să joace punctele… şi să le piardă.

Astfel, fără ca Mertens să joace mult mai bine, Halep i-a dat adversarei puncte, ghemuri, seturi şi locul în sferturi.

Setul 3 a fost de infarct

În decisiv, Halep a condus ca în setul I, cu 3-1 şi cu 4-3, cu break avantaj, dar nu s-a desprins de Mertens, care a întors scorul, 5-4, în favoarea ei.

Cu serviciul, s-a ajuns din nou la 5-6, iar Mertens a reuşit break-ul câştigător, impunându-se cu după un alt 7-5 şi după după două ore şi 34 de minute.

Simona Halep a comis 48 de greşeli neforţate (40 de lovituri câştigătoare), în comparaţie cu Mertens, care a avut 35-23.

Elise Mertens va evolua în turul următor cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, sau cu americanca Jessica Pegula, locul 33 WTA.

author avatar
Andrei Ștefan
600 afisari

3 COMENTARII

  1. Asa se intampla cand ii concediezi pe toti din staff cu exceptia lui Cahill care e party time si il ai secund pe Toni!!Asta e valoarea lui Halep dupa un 1 si 2 luni de epidemie si 2 de relatie cu Toni Iuruc!!! Din pacate cariera ei a intrat intr-o etapa descendenta si va continua la fel!!!!

  2. Il umfla Iuruk-ul cu pompa, si isi revine Haplea, sau poate nu isi revine, depinde !! 🙂 Tu Hapleo, tu ametito, habar nu ai ce faci pe terenul de tenis, macar oferi si tu de fiecare data cand pierzi un spectacol sportiv la tembelizor de tot rasul, tu desteapto !! 🙂 Ha ha ha 🙂

  3. SI MOTARELE CEDEAZA !,e om are o limita ,chiar si cand ai tai te mana sa joci doar pentru bani !.
    UZURA ISI SPUNE CUVANTUL ,iar voi uitati ca Simona are si ceva probleme de concentrare .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger