AcasăSPORTSimona Halep a "spart" banca! Triumful de la Toronto o duce la...

Simona Halep a „spart” banca! Triumful de la Toronto o duce la o AVERE colosală

Simona Halep este noua campioană de la Toronto 2022. Beneficiile sunt multiple. Pe lângă faptul că sportiva noastră va reveni în Top 10 WTA, ea şi-a dus averea la un total colosal.

Premiul în valoare de 439.700 de dolari pe care l-a încasat în Canada a făcut-o să strângă, numai din premiile din tenis, suma de 40.107.097 de dolari.

Serena Williams, „regina” încasărilor

Conform WTA, ierarhia all-time este condusă fără nicio emoție de Serena Williams ($94.588.910, va fi aproape imposibil de depășit în următoarea perioadă), americanca fiind urmată de sora mai mare Venus.

Venus Williams, sora Serenei, este pe locul 2 cu suma de 42.285.378 de dolari. Astfel, Simona Halep îi „suflă” în ceafă, de pe locul 3.

Jucătoarea noastră de tenis a câștigat duminică cel de-al 24-lea turneu din carieră, la Toronto, și a urcat pe locul 6 în clasamentul WTA. Românca a învins-o pe brazilianca Bia Haddad Maia în trei seturi (6-3, 2-6, 6-3) într-un meci care a durat 2 ore și 18 minute.

author avatar
Andrei Ștefan
1.060 afisari

6 COMENTARII

  1. Degeaba are bani, daca n-are minte !
    Nu numai ca s-a vaccinat ca o idioata( ce este) dar mai si facea apologia vaccinului la TV. Oare câte milioane o fi primit, ca sa manipuleze oamenii ptr. a primi vaccinul „eficient si sigur”?
    Vai, de capul ei ! Si-a vândut Sufletul satanei ptr. bani !

  2. fiecare face ce vrea cu sanatatea lui
    realitatea e ca ca cei ce nu erau vaccinati nu erau lasati sa intre in unele magazine /Mall-uri / in avioane pe international etc /
    si atunci ce sa faca omul de rand ?

  3. Este plina planeta de idioti ca voi. Ba prostilor, vaccinurile au eliminat boli grave, incurabile. Mergeti dobitocilor la manastirea oricare, dar in patru labe si va apara dracu sa va ia de prosti ce sunteti. Fata asta munceste si e rasplatita. Voi cretinii, comentati. Mergeti ba la cules de orice!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger