AcasăSPORTSimona Halep a invins-o pe Kvitova, la Fed Cup (Cluj)

Simona Halep a invins-o pe Kvitova, la Fed Cup (Cluj)

UPDATE: Din pacate, Romania a pierdut in cele din urma meciul cu Cehia, scor 2-3. Dupa victoria senzationala a Simonei Halep, duminica la Cluj a urmat un esec al Monica Niculescu, 4-6, 6-4, 3-6 in fata Karolinei Pliskova. La 2-2, conform regulamentului, s-a disputat un duel de departajare, intre echipele de dublu ale celor doua combatante. Cehoaicele Pliskova- Strycova au transat rapid confruntarea cu perechea Olaru-Mitu, scor 6-2, 6-3.

 

Romania-Cehia: 2-1! Daca deunazi a cedat cel dintai meci disputat la Fed Cup, Simona a intrat pe teren si duminica, de aceasta data pentru a o infrunta pe Petra Kvitova.

Decisa sa castige, si, pana la urma sa isi ia revansa dupa infrangerea de ziua trecuta, Simona s-a ambitionat, a profitat de erorile Petrei si, bucurandu-se si de sustinerea romanilor aflati in tribunele Salii Polivalente din Cluj, dornici sa o urmareasca jucand la o competitie desfasurata in tara, a castigat meciul trei disputat de Romania la Fed Cup.

Intrata pe teren in situatie de 1-1, avand in vedere ca, dupa ce Simona a pierdut in fata Karolinei Pliskova, Monica Niculescu a reusit o performanta foarte frumoasa, depasind-o pe sportiva ceha aflata pe locul 9 WTA, Halep a inceput increzatoare meciul contra Petrei Kvitova. A castigat primul set, 6-4, dar l-a pierdut pe urmatorul, 3-6, pentru ca in setul decisiv sa isi castige initial serviciul, iar apoi Kvitova sa revina, 1-1, sa obtina si urmatorul punct, 1-2. S-a ajuns la 3-3, ulterior la 4-3, pentru ca intr-un final tabela sa arate 5-3 pentru Simona, care a servit pentru castigarea meciului, la finele celor 130 de minute de joc, tabela aratand 6-3 in favoarea constantencei aflate pe locul 3 in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii.

 

 

 

author avatar
Cristina Stefan
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger