AcasăSPORTSimona Halep a invins-o pe campioana de la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe campioana de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea de la US Open, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Li Na, campioana de la Roland Garros.

Jucatoarele de tenis din Romania s-au pus pe batut campioane. Dupa ce Alexandra Dulgheru a invins-o pe Petra Kvitova, campioana de la Wimbledon, Simona Halep a batut-o pe chinezoaica Li Na, campioana de la Roland Garros si vicecampioana de la Australian Open.

Ca si Alexandra, Simona Halep a avut nevoie de numai doua seturi, ea invingand-o pe Li Na cu 6-2, 7-5, dupa un meci care a durat 94 de minute si in care chinezoaica a facut 54 de greseli nefortate, fata de numai 19 Simona.

Dupa ce a batut-o pe ocupanta locului 6 mondial, Simona Halep va evolua in turul al doilea de la US Open impotriva jucatoarei Carla Suarez Navarro din Spania, locul 76 mondial.

Carla are avantajul meciurilor directe, ea castigand singura intalnire dintre cele doua jucatoare de pana acum. Carla s-a impus pe teren propriu, la Barcelona, anul trecut, cu 6-4, 3-6, 6-3.

Sorana Cirstea si Irina Begu, celelalte jucatoare din Romania care au evoluat azi-noapte la US Open, au parasit rapid competitia. Sorana a fost invinsa, cu 6-1, 7-5, de Yanina Wickmayer, iar Irina a fost invinsa, cu 6-3, 6-4, de Roberta Vinci.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger