AcasăSPORTSimona Halep a indurerat un intreg continent

Simona Halep a indurerat un intreg continent

Halep a obtinut o victorie mare la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la US Open, dupa ce a invins-o pe Li Na, campioana de la Roland Garros si marea speranta a Asiei.

Halep a obtinut o victorie mare la US Open

Dupa ce Alexandra Dulgheru a eliminat-o pe Petra Kvitova, campioana de la Wimbledon, Romania a produs o noua bomba la US Open. Simona Halep s-a impus, cu 6-3, 7-5, impotriva chinezoaicei Li Na, campioana de la Roland Garros si vicecampioana de la Australian Open. Victoria Simonei a produs o uriasa tristete in Asia, Li Na fiind marea speranta a intregului continent la castigarea unui nou titlu de Grand Slam. Atat agentia Xinhua, cat si OneIndia News deplang “eliminarea brutala suferita de Li Na”.

Chinezoaica a dat vina pe pauza de doua luni avuta inainte de US Open afirmand ca “a fost greu sa-mi revin atat de repede, la inceput nici nu stiam ce trebuie sa fac pe teren”. Prin victoriile obtinute de Halep si Dulgheru, US Open a ramas fara o castigatoare de Grand Slam, lucru care nu s-a mai intamplat din 1971. Petra Kvitova, invingatoarea de la Wimbledon 2011, si Li Na, campioana de la Roland Garros 2011, au fost eliminate de jucatoarele noastre, iar Kim Clijsters, campioana de la Australian Open 2011, lipseste de la competitia americana.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger