AcasăSPORTSimona Halep a fost premiata de WTA: Ca ea n-a fost nimeni...

Simona Halep a fost premiata de WTA: Ca ea n-a fost nimeni in 2013!

Simona Halep a avut in 2013 cel mai bun an din cariera

Simona Halep a fost desemnata, ieri, de WTA, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013, an competitional in care a castigat sase turnee si pe care l-a incheiat pe locul 11 in clasamentul mondial.

Simona Halep a avut in 2013 cel mai bun an din cariera

„Totul a inceput cu un parcurs incredibil la Roma, iar dupa sase luni ea se afla pe punctul de a ajunge in Top 10. Da, Simona Halep este «Most Improved Player Of The Year»!”, se arata pe site-ul WTA. „wtatennis.com” noteaza ca la Roma, in luna mai, Halep a invins patru jucatoare importante – Svetlana Kuznetova, Agnieszka Radwanska, Roberta Vinci si Jelena Jankovici, iar in semifinale a fost eliminata de liderul mondial Serena Williams. „Au urmat sase luni de progres. Daca luam in considerare si parcursul de la Roma, Halep a avut un palmares de 43-8 la ultimele 14 turnee, castigand primele ei sase titluri WTA, la Nürnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapest, New Haven, Moscow si Sofia, si incheind anul pe locul 11”, adauga sursa citata.

WTA mentioneaza ca Halep are mari sanse sa ajunga in Top 10 la inceputul anului 2014 si sa fie a treia romanca ce accede in clasamentul celor mai bune zece jucatoare din lume, dupa Irina Spirlea (7 WTA in 1997) si Virginia Ruzici (8 WTA in 1979).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger