AcasăSPORTSimona Halep a dat lovitura verii: a intrat din nou la un...

Simona Halep a dat lovitura verii: a intrat din nou la un turneu de Grand Slem. Surpriza de la US Open 2023

simona halep

Simona Halep apare pe lista participanților la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care are loc între 28 august și 10 septembrie.

Organizatorii de la US Open au publicat lista participanților în cursul zilei de miercuri, cu 24 de ore mai târziu decât era stabilit inițial.

Ironic, Halep a jucat ultima dată chiar la US Open

Simona Halep (31 de ani, 55 WTA) nu a mai jucat un meci oficial de pe 29 august 2022, când părăsea competiția de la US Open în primul tur, eșec surprinzător în fața ucrainencei Daria Snigur.

Suspendată provizoriu după o probă pozitivă la roxadustat, dubla campioană de Grand Slam așteaptă un verdict din partea organizației independente Sports Resolutions. Răspunsul ar trebui să apară dintr-un moment în altul.

În dreptul constănțencei apare mențiunea „suspendată provizoriu”.

Verdictul este aproape

Prezența Simonei Halep pe lista cu participanții de la US Open arată că un verdict este aproape să apară și că i-ar putea fi favorabil româncei. În acest an, deși era tot suspendată provizoriu, Simona Halep nu a apărut pe lista participanților la niciun alt turneu.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022.

author avatar
Andreea Vlad
903 afisari

11 COMENTARII

  1. Parcá e telejurnalul lui Ceausescu!
    Zilnic in ziarul de rahat,Halep e nelipsitá!
    Altá umpluturá nu se gaseste?
    Colonia moare…si baba se piaptáná!

  2. Simonica daca e adevarat sa mergi cu slana si palinca de acasa sa nu mai bei si sa mananci nimica!

  3. : revista floare albastra = blue: dupa momentul grecia – romania_ am suferit o umilinta totala_ romania nu a finalizat titlul de campioana mondiala in brasilia !*:

  4. : united states of america o inscriu official pe lists de joc us open _ adica mafia kgb= kaput_ in Caz contrary mesajul e ca KGB controleazau u.s.a. dupa atacul din cuba:

  5. : reprezinta diplomatic si juridic decizia statului _ metropolis new york_ o decizie legal a u.s.a.= valid a _ de a o inscrie pe simona halep in competitive us open 2023 _ da _ altfel structural federativa u.s.a. s- at compromise definitive !*:

  6. Astept plavanu sa medalieze echipa nationala cu 100.000 euro per persoana ca a câștigat medalia de aur la matematica in Japonia.

    🥇

  7. Care-i lovitura ? Acum e pe locul 55 , si asta e algoritmul, intra direct in turul 1.
    Dar dupa turneul din Canada va avea 0 puncte si daca suspendarea ii va permite sa participe la US open
    va incepe din turul 1 de calificari. Cred ca va primi cel putin 3 ani !

  8. Fara Simona Halep nu mai exista tenis pe planeta ,propaganda presedinte de doi bani din RO

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger