AcasăSPORTSimona Halep a coborât trei locuri în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât trei locuri în clasamentul WTA

Halep a coborât trei locuri în clasamentul WTA (sursa foto: Facebook/Simona Halep)

La începutul acestei săptămâni s-a aflat, după actualizarea ierarhiei mondiale, WTA, că Simona Halep a coborât trei locuri în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis.

Constănțeanca ocupă, mai nou, locul 14 mondial, după ce a coborât trei poziții față de săptămâna precedentă. Ierarhia este condusă de australianca Ashleigh Barty, care ocupă, așadar, locul 1 mondial, cu 10075 de puncte, urmată de Aryna Sabalenka, din Belarus, cu un total de 7720 de puncte, și de sportiva cehă Karolina Pliskova – 5315 puncte.

Emma Răducanu, jucătoarea cu origini românești, care reprezintă Marea Britanie, și care a făcut senzație, recent, la US Open, câștigând turneul la doar 18 ani, se află pe locul 22 WTA.

În tot acest timp, după cum fanii Simonei au aflat deja, sportiva din Constanța se bucură de ”luna de miere”, alături de alesul inimii sale, Toni Iuruc, cu care s-a cununat civil zilele trecute.

La evenimentul din 15 septembrie, cei doi soți au avut alături familiile și apropiații, dar și nume cunoscute din lumea sportului – între aceștia Ilie Năstase, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care au mers alături de soții pentru a le fi alături Simonei și lui Toni Iuruc în ziua în care aceștia din urmă s-au căsătorit.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger