AcasăSPORTSimona Halep a castigat Turneul Campioanelor

Simona Halep a castigat Turneul Campioanelor

Simona Halep este marea speranta a Romaniei pentru Australian Open 2014

Simona Halep are mari sanse sa intre in istoria tenisului, dupa ce duminica seara a castigat al saselea turneu din 2013, jucand tot atatea finale.

Simona a facut o adevarata demonstratie de forta in meciurile eliminatorii de la Turneul Campioanelor disputat la Sofia.

Dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi in semifinala cu Ana Ivanovic, pentru a se impune cu 2-1 la seturi, Simona a repetat scenariul si in finala cu o adversara cel putin la fel de tare, australianca Samantha Stosur.

Dornica sa-si ia revansa dupa ce a pierdut ultimul meci direct, Stosur a controlat jocul in start si si-a adjudecat setul inaugural fara probleme, 6-2.

Totusi, in seturile urmatoare pe teren a existat o singura jucatoare. Simona Halep a naucit-o pe Stosur cu o serie de lovituri formidabile si s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-2.

A fost a sasea finala castigata de Simona Halep in 2013, din tot atatea disputate, sportiva noastra incheind sezonul en-fanfare. Simona a devenit prima jucatoare de tenis din Romania care castiga un milion de dolari intr-un singur sezon si termina anul pe locul 11 mondial, fiind la un pas de patrunderea in TOP 10.

author avatar
Cristi Ionita
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger