AcasăSPORTSimona Halep a castigat primul meci la Bucharest Open!

Simona Halep a castigat primul meci la Bucharest Open!

Favorita la castigarea turneului de la Bucuresti, Simona Halep a jucat, miercuri dupa-amiaza, contra olandezei Indy De Vroome, pe care a invins-o, fara prea mari emotii, in doua seturi.

Finalista la Roland Garros 2014 a trecut de jucatoarea aflata pe locul 190 in ierarhia mondiala dupa o ora si 19 minute de joc. Sustinuta de public, romanca in varsta de 23 de ani a invins-o lejer pe sportiva din Olanda, asigurandu-si, fara probleme, calificarea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. La meci a asistat, in tribune, si campionul Ilie Nastase.

Simona a inceput bine meciul, castigand primul game si reusind apoi un prim break. Halep a punctat si in urmatoarele trei game-uri, tabela aratand 5-0 pentru romanca. Intr-un final, constanteanca si-a adjudecat primul set, 6-0, dupa 24 de minute de la debutul meciului, fara ca adversara ei, Indy De Vroome (18 ani), sa reuseasca sa puncteze.

In setul secund, romanca aflata pe locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii a obtinut primul punct, pentru ca apoi De Vroome sa egaleze, tabela aratand 1-1. Halep si-a castigat serviciul, reusind un break, tabela aratand 3-1 in favoarea Simonei. Jucatoarea din Olanda a punctat pentru 3-2 si a urmat la serviciu, castigand al treilea game din setul doi. Simona Halep a castigat urmatorul punct, dar si game-ul urmator, pe serviciul adversarei. Dupa o ora si 7 minute de la inceputul meciului, tabela arata 5-3 pentru semifinalista de la Wimbedon.  De Vroome a reusit un break intr-un moment cheie al partidei, cand Simona a servit pentru castigarea meciului. Halep s-a concentrat, si-a pastrat calmul si a incheiat setul doi cu 6-4, invingandu-si adversara intalnita in primul meci jucat la Bucharest Open 2014.

Tot miercuri a jucat si Irina Begu. Din pacate, jucatoarea aflata pe locul 64 WTA a pierdut meciul disputat in primul tur al competitiei de la Arenele BNR din Capitala, contra lui Kiki Bertens. Sportiva din Olanda a castigat intalnirea dupa trei seturi disputate, scor:  6-0, 3-6, 6-2. Si Alexandra Cadantu (locul 97 WTA) a parasit turneul de la Bucuresti, inca din primul tur. Jucatoarea din Cehia, aflata pe locul 78 in ierarhia mondiala, a invins-o, marti, pe romanca in doua seturi, 6-3, 6-2.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger