AcasăSPORTSimona, după calificarea în finala Wimbledon 2019: Nu a fost atât de...

Simona, după calificarea în finala Wimbledon 2019: Nu a fost atât de ușor pe cât o arată scorul

După rezultatul remarcabil din meciul care i-a adus, în premieră în palmares, o calificare în lupta directă pentru trofeul de la Wimbledon, Simona Halep a spus cât se poate de clar că nu i se pare relevant pe cine va întâlni în ultimul act al competiției de la Londra, câtă vreme e în finală.

Încântată, în mod firesc, de obținerea tichetului către marea finală, românca a făcut câteva declarații tip analiză, după meciul contra Elinei Svitolina, câștigat în 72 de minute, scor 6-1, 6-3. „Nu a fost atât de ușor pe cât o arată scorul, pentru ca fiecare game a fost foarte lung (…) am luptat din greu sa câștig acest meci, (Svitolina) e o jucătoare fantastică și e mereu dificil să joci împotriva ei. (…) Am fost foarte puternică, atât mental, cât și fizic”, a punctat sportiva din Constanța.

[youtube]xbKjuxeeI6U[/youtube]

Privind lucrurile per ansamblu, Simona a lăsat să se înțeleagă că e mulțumită de evoluția jocului ei în timp. „Am mai multă experiență, sunt mai pozitivă pe teren. Am învățat multe lucruri în ultimii cinci ani și încerc sa fiu cea mai bună versiune a mea de fiecare dată când intru pe teren si să lupt până la final, pentru ca realmente vreau să câștig fiecare meci”, a conchis Simona.

sursa foto – Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
263 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vrei sa castigi bani chiar si in timpul tau liber?
    Daca esti o persoana serioasa si ambitioasa, ai gasit job ul perfect pentru tine!
    Lucrezi de acasa si castigi sume serioase de bani.
    Fara experienta, se cer cunostinte minime de internet, pdf si email.
    Pentru mai multe detalii, trimite mesajul APLIC pe email: oportunitate.unica1@gmail.com.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger