AcasăSPORTSimona, declaratii dupa victoria contra lui Venus Williams si inaintea duelului cu...

Simona, declaratii dupa victoria contra lui Venus Williams si inaintea duelului cu Serena

Simona Halep (sursa foto: Facebook)

Dupa victoria din meciul contra americancei Venus Williams, succes care a adus-o pe Simona in fata unui meci ce se anunta spectaculos, contra Serenei Williams, romanca aflata actualmente in fruntea clasamentului mondial – postura de care s-au bucurat, in cariera lor si cele doua surori care au scris istorie in tenis – a dezvaluit cum i s-a parut infruntarea de sambata.

Zambitoare, romanca s-a declarat bucuroasa de felul in care a evoluat pe teren, in meciul contra lui Venus Williams. „A fost un meci grozav, cred ca am jucat cel mai bun meci aici, in acest an (…) intotdeauna e o mare provocare sa joci impotriva surorilor Williams, deci am fost foarte motivata azi”, a marturisit Halep, in interviul luat pe teren imediat dupa incheierea meciului din turul 3, incheiat 6-2, 6-3.

Romanca le-a multumit spectatorilor pentru atmosfera creata in tribune. Cat priveste meciul urmator, contra celeilalte surori Williams, Serena, Simona s-a aratat optimista. „N-am nimic de pierdut, joc impotriva unei mari campioane, va fi o provocare mai mare, dar sunt pregatita pentru ea”, a mentionat sportiva din Constanta aflata pe primul loc in topul WTA.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger