AcasăSPORTSimona, aplaudata si primita cu flori la revenirea de la Melbourne: Odihna,...

Simona, aplaudata si primita cu flori la revenirea de la Melbourne: Odihna, sunt epuizata!

Zambitoare, optimista si asteptand perioada in care se va bucura de o binemeritata odihna, dupa saptamanile in care a trudit la primul Grand Slam al anului, in speranta ca isi va vedea visul cu ochii – acela de a-si trece in palmares un prim titlu la o astfel de competitie. Asa a parut Halep la reintoarcerea in tara.

Simona a jucat fantastic in competitia de la Melbourne, chiar daca s-a accidentat la glezna inca din primul meci jucat la Australian Open

Revenita pe taram autohton luni in jurul orei 11, Simona a iesit de pe poarta terminalului alaturi de Andrei Pavel, fostul jucator care face parte de ceva vreme din echipa tehnica a romancei. Cateva zeci de oameni au aplaudat-o.

Pana sa paraseasca aeroportul, Halep a primit mai multe buchete cu flori, trandafiri rosii in special. Si a raspuns scurt unui numar de doar 3 intrebari, marturisind ca vrea sa se odihneasca, dar si sa vada ce anume spun medicii despre problemele medicale pe care le-a dobandit intre timp. „Odihna pentru ca sunt epuizata si trebuie sa fac niste teste pentru accidentarile pe care le am”, a declarat constanteanca, intrebata ce va face dupa Australian Open.

Simona a subliniat inca o data ca si-ar fi dorit sa incheie victorioasa turneul, dar ca daneza care i-a fost adversara in finala turneului „a jucat foarte bine si a meritat sa castige”. Totodata, Halep s-a declarat increzatoare ca va ajunge sa castige un astfel de titlu la viitoarele competitii la care va participa. „Am mai fost aproape de un trofeu de Grand Slam (…) viata merge inainte, e doar un meci de tenis”, a punctat Simona.

sursa foto: captura video Antena3

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger