AcasăSPORTSimona a zambit imediat dupa finala pierduta la Roma. Primele declaratii 

Simona a zambit imediat dupa finala pierduta la Roma. Primele declaratii 

Chiar daca, din pacate pentru ea, in ultimul act al competitiei din Italia s-a repetat povestea de anul trecut, in sensul in care a pierdut finala in fata ucrainencei Elina Svitolina, romanca a aparut zambitoare la ceremonia de premiere.

Instantaneu din cadrul conferintei de dupa finala de la Roma

A felicitat-o pe castigatoare si a dat de inteles ca nu vrea sa se afectata de rezultatul meciului. Adica de faptul ca a cedat un prim set la zero in fata adversarei sale, aflate pe locul 4 WTA, iar apoi in setul doi a obtinut patru game-uri, insuficient pentru a nu pierde finala. „E a doua oara cand joc finala (la Roma-n.n), deci nu e asa rau. Vreau ca la anul sa fiu din nou in finala si poate va fi cu noroc. Multumesc Roma, multumesc Italia, este minunat sa joc aici si ma intorc mereu cu placere”, a declarat – zambitoare – Halep la scurta vreme dupa meciul castigat de Svitolina cu 6-0, 6-4.

sursa foto: captura video/facebook.com/WTA/

260 afisari

5 COMENTARII

  1. De ce sa nu fie vesela,poate a jucat la pariuri si a luat potul cel mare,poate casele de pariuri au premiat-o din plin cu mai multi bani decat ar fi luat daca ar fi castigat finala,poate,poate,dar sa nu uite ca o data si o data se va afla adevarul.

  2. Pai ce sa faca si nenea Gigi râdea aseara numa ca nu erea rasu lu nenea Gigi
    Nenea Gogi rade altfel. Sant si proaste meciuri f grele puse unu dupa altu ati vazut vaka de Sarapova cand nu da in vene nu mai muge cu elan. Aia a avut timp sa se refaca la ? . Trebuie pauza de o zi nu zilnic efortul in faze superioare e imens.

  3. Mare BOU esti tu Neicusor. Cat o priveste pe Halep ea atata poatein fata uneia mult mai buna decat ea. Iar daca nu este asa, atunci Cobe are dreptate. Ea umbla numai dupa castiguri cu orice pret. Adica este o escroaca.

    • Cum iti permiti tu sa faci un nr1 in lune escroaca? Eu imi permit sa fac pe una vaca ca a incalcat orice deontologie sportiva furand chimic si nu a fost scoasa pe viata ca la haltere ca aia’s mai prosti… Apoi muge ca vaca la serve numa barbatu ei sa nu fi ca nici viagra ajuta la astfel de vaicareli imi sperie papagalul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger