AcasăSPORTSimona a ratat calificarea in semifinale, la Miami: vreau sa schimb asta...

Simona a ratat calificarea in semifinale, la Miami: vreau sa schimb asta in viitor!

Dupa ce a pierdut sansa de a juca in penultima etapa a competitiei de pe taram american, fiind invinsa de o britanica aflata pe locul 11 WTA, Simona a anuntat ce anume ar vrea sa schimbe la ea, cand vine vorba de evolutia pe teren.

In conditiile in care pe Internet au aparut imagini din timpul discutiei avute, intr-o pauza a meciului, cu antrenorul ei, intregistrare din care se vede ca, in timp ce australianul incearca sa ii schimbe starea si sa ii conferei elevei sale mai mult optimism si incredere in jocul ei, constanteanca se tot critica, Halep a facut referire la acest aspect intr-o declaratie pentru WTA Insider. „Pe teren, chiar daca arat ca vorbesc cu ei, ma critic mult in timpul meciului. Nu am ceva cu nimeni, este doar in personalitatea mea sa fiu dura cu mine insami. Vreau sa schimb asta in viitor. Pot sa spun ca sunt mai bine ca inainte si ca lucrez la asta”, a admis romanca aflata pe locul 5 WTA.

Pornita in competitie din postura de cap de serie numarul 3, Simona a pierdut, seara trecuta, ora Romaniei, meciul contra britanicei Johanna Konta, in sferturile de la Miami Open 2017. Scorul a fost 3-6, 7-6, 6-2 pentru sportiva in varsta de 25 de ani.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger