AcasăRecomandariSimeone preia Argentina, Contra vine la Atletico!

Simeone preia Argentina, Contra vine la Atletico!

Pentru Cosmin Contra, intalnirea cu Diego Simeone, fostul sau coechipier, ar putea avea si o parte pozitiva, dincolo de esecul, 0-2, suferit duminica seara.

Simeone il imbratiseaza pe Contra, posibilul sau urmas pe banca lui Atletico

Trupa lui Contra n-a putut face fata tavalugului madrilen, astfel ca, asa cum era de asteptat, Atletico si-a luat cele trei puncte necesare pastrarii primului loc in clasamentul din Primera Division. Totusi, antrenorul roman are motive sa nu fie suparat, anunta presa spaniola, care face public un scenariu absolut incredibil: dorit pe banca echipei nationale a Argentinei chiar de rivalii Messi (FC Barcelona) si Di Maria (Real Madrid), Simeone i-ar putea ceda locul la Atletico romanului Contra! Fosti coechipieri pe „Vicente Calderon”, cei doi s-au imbratisat si intretinut pret de cateva secunde inaintea confruntarii de pe „Coliseum Alfonso Pérez”.
Din cate se pare, conditia pentru ca fostul „principal” al Petrolului sa antreneze proaspata semifinalista a Ligii Campionilor o reprezinta salvarea de la retrogradare a formatiei Getafe. Ar fi o performanta extraordinara pentru CV-ul tanarului technician (38 de ani), noteaza ibericii. Getafe mai are de disputat cinci partide pana la finalul sezonului, iar programul este unul infernal: deplasare la Levante, acasa cu Malaga, deplasare la Barcelona, acasa cu Sevilla si deplasare la Rayo Vallecano.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.020 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger